TV-sztárok

Dominikán rekedt Marsi Anikó és családja, ezt üzente onnan a híradós

Kiderült, miért nem látható jelenleg a képernyőn a Tények műsorvezetője.

Marsi Anikó, ahogy tavaly, úgy idén is meglátogatta a férjét a gyerekeivel az Exatlon Hungary forgatásán, a Dominikai Köztársaságban. Mivel március 16-án a dominikai kormány 30 napra korlátozásokat vezetett be a koronavírus-járvány miatt, jelenleg nem tud hazautazni a szigetországból – számolt be a Tények Plusz. Palik László még 2019 karácsonyán köszönt el a családjától, akkor utazott el az Exatlon stábjával.

Forrás: Tények

Forrás: Tények

A tavaly csúnya balesetet szenvedő Marsi Anikó videóüzenetet küldött a dominikai karanténból. Azt mondta: jól van, de nagyon hiányoznak neki a nézők, pihen, és háziasszonyként tölti a mindennapjait a sziget déli részén. „Elvagyunk megvagyunk, azt gondolom, pont úgy, ahogy az emberek a világ bármely más pontján, mindenki mindenhol el van zárva a külvilágtól, én is, itt Dominikán. (…) Az az egyik kedvenc elfoglaltságom mostanában, hogy ételrecepteket gyűjtök az internetről, és a gyerekekkel közösen – vagy azokból, vagy saját kútfőből, azokat összegyúrva – különböző ételeket találunk ki” – mesélte a Tények műsorvezetője.  

Az Exatlon forgatása egyébként hermetikusan elzárt területen történik, a stáb és a játékosok is biztonságban vannak.

Olvass még Marsi Anikóékról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top