Sztárok

Palik László: „Nem igazán tudom, hogyan kell nevelni”

Palik László őszintén vallott a gyereknevelés kérdéseiről.

Palik Lászlót legutóbb az Exalton Hungaryben láthattuk, ebben a műsorban tért vissza a képernyőre sok év után. A műsorvezető most egy másik versenyt vezet, Fuss család, fuss! címmel, ami hamarosan startol a TV2-n. Ennek kapcsán elárulta, a nagy fia végig ott volt a forgatásokon, együtt dolgoztak.

Vilmos tizenhárom éves, ezért egyre közelebb van már életkorban a munka világához. Örültem, hogy heteken keresztül mindennap kinn volt velem a forgatásokon. Kora reggel együtt keltünk, együtt sportoltunk, és mentünk munkába. Együtt éltük egy ilyen nagy produkció dolgos hétköznapjait. Minden érdekelte, mindent megfigyelt, ott segített, ahol tudott, és szerette az egészet úgy, ahogy volt” – mesélte a Borsnak Palik László, aki azt is elárulta, milyen nevelési elveket tart fontosnak. 

„Bevallom őszintén, hogy én nem igazán tudom, hogyan kell nevelni. Egy dologban hiszek, és az nem más, mint a példamutatás. A gyerekeink többé-kevésbé másolnak minket. Három dolgot tartok fontosnak. A napi spor­tot, az idegen nyelveket és az olvasást.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top