nlc.hu
Sztárok

Közös fotón Marsi Anikó a fiaival

Címlapon mutatta meg Marsi Anikó a ritkán látott kamasz fiait

Jövőbeni terveikről is beszélt Palik Vilmos és Vince.

Marsi Anikó és Palik László fiai ritkán szerepelnek a nyilvánosság előtt, ezért kivételes alkalomnak számít, hogy édesanyjukkal hármasban láthatók a BEST magazin címlapján. A 17 éves Palik Vilmos és a 14 éves Vince interjút is adott, amelyben többek között a szüleik válásáról, valamint a jövőbeni terveikről is beszéltek.

Marsi Anikó,

Megmutatta ritkán látott kamasz fiait Marsi Anikó – Forrás: TV2 / Tények – videó

Kiegyensúlyozottabbak a szüleik, mióta elváltak – állítják a kamasz fiúk, akik szerint nem volt meglepő a válásuk, mivel ennek már voltak jelei, de ma újra jóban vannak, nincsen közöttük konfliktus. „Voltak problémáik, a feszültséget Vincével mi is éreztük, talán tudtuk is, hogy jobb, ha elválnak. Engem ezért annyira nem dúlt fel, amikor ezt közölték velünk” – árulta el Vilmos, aki az öccsével együtt egy budapesti angol–spanyol két tannyelvű nemzetközi iskolában tanul.

Édesanyjuk szerint Vincét csak a sport és a nyelvek érdeklik, Vilmos viszont matematikából és fizikából is zseni. „Én a sportban látom a jövőmet, (…) a vízilabda az én világom” – mesélte Vince, hozzátéve: Magyarországon vagy Spanyolországban szeretne majd egykor élni, sportolni vagy edzősködni.

BEST magazin

Címlapon Marsi Anikó a kamasz fiaival – Fotó: BEST magazin 

A bátyja azonban a tengerentúlra készül: „Fizikát, asztrofizikát és matematikát szeretnék tanulni az Egyesült Államokban, mert az a célom, hogy űrhajós legyek, de legalábbis a NASA-nál dolgozzak. Ezt pedig egy amerikai egyetemen keresztül érhetem el.”

A híradós szerint a két fia alig hasonlít egymásra: „Vilmos karaktere, gondolkodásmódja, a megoldásai sokkal jobban hasonlítanak az apjáéra. Ő egy elemző, gondolkodó, elmélázó, észérveket sorakoztató gyerek, Vince pedig ösztönlény, mint én, ami a szívén, az a száján. Csak színeikben hasonlítanak. Teljesen különböző karakterek, néha rá is csodálkozom, hogy ők tényleg egy apától és anyától vannak. De manapság elkezdtek összeérni, korábban, azt hiszem, inkább csak elviselték egymást. Sokat tépték a másikat.”

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban, ami a héten dupla címlappal jelent meg!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top