TV-sztárok

Óriási újítás az Exatlonban, fokozódnak az izgalmak Palik László műsorában

Nemzetközi összecsapással fokozza az izgalmakat az Exatlon Hungary.

Közeleg az Exatlon Hungary – amely amúgy sem szűkölködik drámai pillanatokban – egyik legizgalmasabb pillanata, hiszen több hét küzdelem után, a 2. évadban először, március 9-én a magyar válogatott a mexikói csapat legjobbjaival mérheti össze erejét. A Kihívók és a Bajnokok legjobbjai, erejüket egyesítve képviselhetik hazánkat a világ legjobb exatlonistáival szemben egy nem mindennapi estén, ahol végre revansot vehetnek a tavalyi megmérettetést követően.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Őrületes futamokkal, gigantikus pályán, egy hamisítatlan hangulatú mérkőzésnek lehetnek szemtanúi a magyar rajongók, hiszen hétfő este érkezik 2020 Magyarország-Mexikó Exatlon-összecsapása. A mexikóiak 8 legjobbja komoly erőpróba elé állítja majd a magyar csapatot, hiszen már 147 versenynapot tudhatnak maguk mögött az Exatlonban, a döntőhöz közelítve csak a legkeményebb sportolóik maradtak esélyesek a végső győzelemre. 

Palik László műsorvezetőként is rendkívüli küzdelemre és őrületes hangulatra számít, ez a nap számára is különleges.

Az Exatlon tavalyi versenyzői is életre szóló élményként emlékeznek vissza a nemzetközi mérkőzésekre. 

 

Olvass még az Exatlonról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top