nlc.hu
Sztárok

Suti András elhagyta a versenyt

Exatlon: súlyos veseproblémát diagnosztizáltak Suti Andrásnál, el kellett hagynia a versenyt

Kiderült, hogy mi a betegség kiváltó oka Suti Andrásnál.

Pár nappal ezelőtt, az egyik futam után hirtelen rosszul lett Suti András, akit a nézők a Dancing with the Stars táncosaként ismertek meg, ám az Exatlonban is nagy kedvenc lett. Pár napig nem is tudtak róla a többiek semmit, alaposan kivizsgálták, ám az orvosok egy elég komoly veseproblémát diagnosztizáltak nála, és azt javasolták neki, hogy ilyen állapotban ne folytassa a versenyt. 

„Nagyon sajnálom, Laci, hiszen hatalmas motivációval és célokkal érkeztem ide, az Exatlonba. Szerettem volna végigvinni, de hosszú távon az egészség a legfontosabb. Otthon is vannak céljaim a sportomban, így hallgatok az orvosok szavaira” – mondta Osváth Andrea korábbi partnere, aki csupán két hetet töltött Dominikán.

A többiek egyáltalán nem számítottak ilyen komoly diagnózisra, arra meg végképp, hogy egyik társukat ismét elvesztették. A Bajnokok csapata így újra megfogyatkozott, ráadásul a minap Kocsis Lilkó csuklója is megsérült, amit sürgősen be kellett gipszelni.

Ez történt még az Exatlonban:

suti andrás

Suti András (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top