nlc.hu
Sztárok

Sztárpárok sorozatban

Magyar sztárpárok, akik sorozatokban is együtt szerepeltek

Nemcsak a magánéletben, de a munkában, kollégaként is tökéletes összhangban dolgoznak együtt. Olyan sztárpárokat szedtünk össze, akiknek az sem jelent gondot, ha egy a munkahelyük.

Olyan sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akik nemcsak a magánéletben, a munkában is tökéletesen együtt tudnak dolgozni.

Kenderes Csaba és Gonda Kata

Kevesen tudják, de Kenderes Csaba és szerelme, Gonda Kata egy egyetemre jártak, azonban sokáig csak szakmai kapcsolat volt közöttük. A Keresztanyuban is együtt szereplő párosnál évekig tartott, míg kibontakozott közöttük a szerelem, viszont miután megbizonyosodtak róla, hogy jól megvannak együtt, hamar összeköltöztek.

Sztárpárok, mint kollégák

(Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Pedig ott volt a szemem előtt, és tetszett is nekem. Négy év után, amikor egyszer véletlenül leültünk beszélgetni, úgy elrepült több óra, hogy észre sem vettük. De még ekkor sem ment minden simán, lassú és rögös volt az út, amíg egy pár lettünk, és aztán össze is költöztünk” – vallotta be a BEST magazinban a Keresztanyu autószerelője, aki tavaly ősszel kérte meg a párja kezét. 

Truckenbrod Fanni és Gombos Krisztián

Truckenbrod Fanni 2019 nyarán kezdett el forgatni a Barátok köztben, ő játssza Fekete Lucát. A fiatal lánynak a sorozat nemcsak ismertséget, de szerelmet is hozott.

Sokáig titkolta Gombos Krisztián és Truckenbrod Fanni, hogy fél éve alkotnak egy párt. Kollégáik és szeretteik jó ideje tudják, hogy egymásba szerettek, de a nagy nyilvánosságnak a Story magazinban beszéltek kapcsolatukról először. 

“Vicces, mert amikor a stábtagok és a színészkollégák megtudták, hogy összejöttünk, kivétel nélkül azt a reakciót kaptuk tőlük, hogy „Na végre!” – mesélte Truckenbrod Fanni a hetilapnak.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita is a Barátok köztnek köszönhetik, hogy egymásra találtak. Ottó Balassa Imi megformálójaként 1999-ben került be az RTL Klub sorozatába, Anita 2001-ben csatlakozott a sikerszériához. Egymásra találásukkor sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, de ők rácáfoltak erre, hiszen kötel két évtizede boldogok együtt. 

Sztárpárok, mint kollégák

(Fotó: smagpix/Birton Szabolcs)

Gryllus Dorka és Simon Kornél

Az Ízig-vérig 10 epizódos sorozat egy vendéglős házaspár, Éva és András történetét mutatta be. A két főszereplő bőrébe pedig az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél játszotta el.

Sztárpárok, mint kollégák

(Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

 

Olvass sztárokkal készült interjúkat az nlc-n: 

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top