nlc.hu
Sztárok

Eljegyezte párját Kenderes Csaba

Megkérte kolléganője kezét Kenderes Csaba, a Keresztanyu Janija

Kenderes Csaba ősszel kérte meg a szerelme kezét.

Kenderes Csaba és szerelme, Gonda Kata egy egyetemre jártak, azonban sokáig csak szakmai kapcsolat volt közöttük, holott látszott, hogy kölcsönös a szimpátia. Évekig tartott, míg kibontakozott közöttük a szerelem, viszont miután megbizonyosodtak róla, hogy jól megvannak együtt, hamar összeköltöztek. 

„Pedig ott volt a szemem előtt, és tetszett is nekem. Négy év után, amikor egyszer véletlenül leültünk beszélgetni, úgy elrepült több óra, hogy észre sem vettük. De még ekkor sem ment minden simán, lassú és rögös volt az út, amíg egy pár lettünk, és aztán össze is költöztünk” – vallotta be a BEST magazinban a Keresztanyu autószerelője, aki tavaly ősszel kérte meg a párja kezét. 

„Mindig szerettem volna vőlegény lenni! Nem áll tőlem távol a romantika, többször szóba került a dolog, és láttam, hogy Katának sincs ellenére. Sokáig tervezgettem a gyűrűt, fél éven át egyeztettem az ékszerésszel. Amikor elkészült, egy pillanatra megijedtem: biztos, hogy ezt akarom-e, de természetesen tudom, hogy nagyon jó döntést hoztam. Először Kata szüleitől kértem meg a lányuk kezét. Épp reggeliztek, amikor felugrottam hozzájuk előadni a szándékomat. Pár pillanatra lefagytak, de aztán az anyukája, akinek igen jó humora van, annyit mondott, hogy rendben, az enyém, de most már nem adhatom őt vissza” – emlékezett vissza Kenderes Csaba, akit korábban a Bátrak földjében is láthattunk.

BEST magazin

BEST magazin

Itt olvashatsz még a Keresztanyu szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top