Sztárok

Kenderes Csaba a Bátrak földje csókjelenetéről mesélt

Mindenkinek van titka a Bátrak földjében, talán éppen ezért is élvezték annyira a forgatást a színészek. Kenderes Csaba most a csókjelentről mesélt.

Rengeteg titok szövi át a Bátrak földjét, lényegében minden részre jut egy fordulat, és a színészek már a többször elmondták: élvezet volt a forgatás, mert könnyű volt belebújni az igényesen megírt forgatókönyv karaktereinek bőrébe. Kenderes Csaba alakítja Torzsa Sándort, aki a hétfőn látható részben lázálmában megcsókolja az őt ápoló Katicát.

A Bátrak földjében Torzsa Sándort alakítja Kenderes Csaba (Fotó: Sajtóklub)

„Úgy gondolom, az már feltűnt a nézőknek, hogy Katica többet érez Sándor iránt, aki viszont gyerekkori barátját látja a lányban” – kezdte a színész. A jelenetbe könnyen bele tudja magát képzelni a néző is, és amikor a forgatásról beszél, Csaba azonnal a karaktere bőrébe képzeli magát. 

„Vajon mit okozhat ez a csók, amit Sándor nem is Katicának szánt? Nyilván reményt, az félreértett tetteteket, azok pedig számos bonyodalmat. Persze az is kérdés, hogy Sándornak vajon leesik-e, hogy mit érez iránta Katica, és mennyire komoly az Anna iránt érzett vonzalma.”

Miközben ugyanis a Bátrak földje jelenetében Sándor Katicát csókolja, mást képzel maga elé: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top