Sztárok

„Ezt nem sokan gondolnák rólam” – meglepő dolgot árult el magáról a Bátrak földje színésze, Bárnai Péter

Bárnai Péter, aki a sorozat zsandárhadnagyát alakítja, a sorozat forgatásakor napi 2-3 kávéval indította a napokat, míg a nap végén videojátékkal és főzéssel lazított.

Nap mint nap láthatják a nézők a Bátrak földje című sorozat zsandártábornokának szerepében Bárnai Pétert, aki örömtelien emlékezik vissza arra az időszakra, amikor a sorozatot forgatták.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

„A napjaim jelentős részét akkor a forgatás tette ki. Általában reggel 7-8 körül már elkezdtük a forgatást. Ilyenkor mindig 2-3 kávéval indítottam a napot. Volt, hogy egyik pillanatban még nappali jelenetet forgattunk, aztán estit, miközben még csak reggel volt” – emlékezett vissza az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész, aki a videójátékokban és a főzésben találta meg a legjobb kikapcsolódási formát egy-egy hosszú nap után.

"Ezt nem sokan gondolnák rólam" - meglepő dolgot árult el magáról a Bátrak földje színésze, Bárnai Péter

„Amikor egész nap forgattunk, kellett egy kis idő, amíg átállt az agyam, hogy kibújjak a szerepből. Ezért sosem kezdtem el azonnal szöveget tanulni, mindig elővettem valami videojátékot, és azzal játszottam, amíg „tisztult” kicsit a fejem. Nagyon szeretek ezekkel játszani, ahogy főzni is. Bár ez utóbbit nem sokan gondolnák rólam, de megállom a helyem a konyhában. Szeretem, ha be tudom kapcsolni hozzá a zenét, kinyitni egy jó bort vagy sört, amit közben elkortyolok és csak főzök. Levesekben gyenge vagyok, de az olasz konyhát, különösen a tésztákat nagyon szívesen készítem el” – árulta el Bárnai Péter, akinek a családját a sorozat hozta össze.

Olvass még a Bátrak földjéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top