Sztárok

Jaskó Bálint a sikereiről: „A szüleim örülnek, de nem nagyon néznek tévét”

Folyamatosan a képernyőn van, az elmúlt években három sorozatban szerepelt, érthető, ha egyre többen felismerik az utcán Jaskó Bálintot.

Változatos szerepekben láthattuk már Jaskó Báintot: először az Oltári csajokban szerepelt, azután a Drága örökösökben ő volt az orvos, most pedig a Bátrak földje rosszfiúját alakítja, és kifejezetten örült ennek a felkérésnek. 

Különböző karakterekkel 2017 óta gyakorlatilag folyamatosan képernyőn van, és az RTL napi kosztümös sorozatában most egészen új oldaláról ismerhettük meg. Ahogy a színész fogalmazott a reggeliben, a Bátrak földje báróúrfijaként is rutinosan használja a nőket a céljai elérésére, ebből a szempontból az Oltári csajok szépfiújaként is voltak a karakterének hasonló jellemzői. 

A Bátrak földje egy izgalmas kosztümös napi sorozat az RTL Klubon (Fotó: RTL Klub)

A  mostani felkérésnek nemcsak azért örült Jaskó Bálint, mert végre egy több dimenziós figurát alakíthat, hanem azért is, mert élvezte a korhű ruhákat, a helyszínt és hogy rengeteg újat tanulhatott a forgatás alatt. Kezdi megszokni azt is, hogy megismerik az utcán, és a családja is együtt örül vele a sikerének. 

„A szüleim örülnek, meg szeretik, meg aranyosak. Ők nem nagyon néznek tévét, de ezt várják és abszolút nézik, és anyukám pont mondta, mennyire jól állnak ezek a ruhák.”

Jaskó Bálint egy-két titkot is elárult a karakteréről: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top