Sztárok

A Bátrak földje hozta össze a sorozat főszereplőjének családját

Bárnai Pétert a nézők jelenleg a Bátrak földje zsandárhadnagyaként láthatják. A színész sokat köszönhet a sorozatnak, hiszen ennek hatására talált egymásra korábban sosem látott rokonaival.

Komolyan vette a felkészülést Bárnai Péter arra a szerepre, amelyet a Bátrak földje című sorozatban alakít. Az RTL Klub sorozatában zsandárhadnagyként tűnik fel a színész, amely szerepre egy kis családfa-kutatással valamint vívóleckékkel készült fel.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Van némi hasonlóság az általam alakított Imre karaktere és közöttem. Ő is nagyon makacs ember, aki hisz a hivatásában. A többi dologban nem hasonlítunk, ő nagyon pedáns hozzám képest. Rám ez nem igaz. Így sokat készültem a karakter megformázására. A vívás nagyon sokat segített és a nagyszüleimre való emlékezés is. Előkerült egy régi fotó, amelyen a nagypapám huszárruhában ül a lovon. Teljes a hasonlóság a megformált karakteremmel, Csizmadia Imrével, erre a fotóra emlékezve még könnyebb volt megformáznom Imre karakterét” – árulta el a vasárnap az RTL Klubon látható Kalandozó című műsorban a színész, aki sokat köszönhet a sorozatnak.

A Bátrak földje hozta össze a sorozat főszereplőjének családját

Apátfalván laknak a távolabbi rokonaink, akikkel még életemben nem találkoztam. Viszont elkezdték nézni a sorozatot, és írtak nekünk, hogy esetleg meglátogathatnánk őket. Ez össze is jött, lementem hozzájuk, nagyon tetszett, ahol élnek” – mondta el Bárnai Péter.

Olvass még a Bátrak földjéről az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top