nlc.hu
Sztárok

Magyar sztáresküvők ősszel

Berobban az esküvői szezon: nagy a dömping a sztárvilág nászaiban

Minden, amit a 2021 őszi sztáresküvőkről tudni lehet. Majkáék és Puskásék nyitották a sort, de a Várkonyi-Mészáros nászra kíváncsiak a legtöbben. Azonban nyáron is annyi celeblagzi volt itthon, hogy csak kapkodtuk a fejünket!

Őszre tervezett sztárlagzik

Eseményekben gazdag ősz elő nézünk, hiszen tegnap összekötötte életét Dallos Bogi és Puskás Peti, a hétvégén pedig Majka és Hajni is egybekelnek.

Majkáékról egyelőre csak lesifotók vannak, ahogy a birtokra érkeznek, de Peti és Bogi első hivatalos esküvői képét már pénteken közzétette a Joy. Hátra van még Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Nézzük, milyen részletek derültek ki eddig az esküvőkről.

Majoros Hajnalka és Majka – Akik a sort nyitják

Régóta tervezi már Majka, hogy feleségül veszi gyermekei édesanyját Hajnit, de a koronavírus miatt meghiúsult az esemény, amit 2020. június 20-án tartottak volna. 

Hajni és Majka 10 éve alkotnak egy párt, első fiúk születésekor a rapper meg is kérte Hajni kezét, de az esküvőre várni kellett, egészen mostanáig.

„Csak engedd hogy a válladra hajtsam a fejem, ez a megnyugvás, ez a szerelem. Gyermekeink apukája, esendő szívem örök párja, elveszel Te, elveszlek én, s együtt hajózunk a vágy tengerén. 
Ezt ne keressétek, most írtam ki magamból. Igen, most kiléptem a komfortzónámból, mert ahogy közeleg a nagy nap, egyre érzelgősebb vagyok” – írta pár héttel ezelőtt közösségi oldalára sokat sejtetően Hajni.

Két héttel ezelőtt pedig a leánybúcsúra is sor került a Balatonon. A fotókat ITT megnézhetitek.

A legfrissebb hírek szerint ők állnak a leghamarabb oltárhoz. Hétvégén, vagyis augusztus utolsó napjaiban tartják meg a menyegzőt, három napon át. Lapértesülések szerint a celebvilág színe-java teszi majd tiszteletét a luxuslagzin, amit egy kíváncsi szemek elől gondosan elzárt, híres vidéki borászatban tart a kétgyermekes pár.

Majka és Hajni azonban azt szeretnék, ha az esküvőjüket a lehető legdiszkrétebben élhetnék meg, ezért a különleges helyszínt, szinte egészen a nász hetéig sikerült titokban tartaniuk. A Bors szerint a csodálatos esküvőiről híres pincészethez tartozó birtokon a vendégeknek szállás is biztosított, így nem kell éjjel autókázni a mulatozó rokonoknak, családtagoknak. 

Dallos Bogi és Puskás Peti – Az X-Faktorhoz igazították az esküvőt

Dallos Bogi nemrég még koszorúslányként tündökölt barátai, Gyuricza Dóra és Rácz Jenő esküvőjén, de a napokban az énekesnő világossá tette, ő is készül a saját nagy napjára, ami végül tegnapra, azaz péntekre esett. 

Puskás Petivel ezt eddig nagy titokban tartották, a közelgő esküvő csupán abból derült ki, hogy az idén februárban eljegyzett Dallos Bogi a lánybúcsújáról, Puskás Peti pedig a legénybúcsújáról posztolt pár nappal ezelőtt.

“El sem hiszem, hogy ezt írom, de üdv nektek a LÁNYBÚCSÚMRÓL” – írta a 24 éves énekesnő napokkal ezelőtt fotói alá.

Dallos Bogi és Puskás Peti összeházasodik

Dallos Bogi kicsattan a boldogságtól. (Fotó: Dallos Bogi/Instagram)

Dallos Bogi és Puskás Peti összeházasodik

Dallos Boginak és Puskás Petinek már közös vállalkozása is van Győrben. (Fotó: Dallos Bogi/Instagram)A Blikk szerint a lagzi menüsorát is aszerint alakították, hogy a hagyományosabb magyar ételek mellett, a vegán fogások is helyet kapjanak. 

Nagy kérdés, hogy mikor és hová tud elutazni Bogi és Peti nászútra. Az ősz ugyanis az X-Faktorról szól majd, ami általában egészen december elejéig tart. A lapok úgy tudják, hogy Puskás és szerelme az Egyesült Államokba menne szívesen egy több hetes tengerentúli útra, ám arra vélhetőleg már csak a műsor után kerül sor. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrincz – JLo nélküli bulika

Kétségtelen, óriási az érdeklődés a Várkonyi-Mészáros frigy iránt, és bár a pár igyekszik a nyilvánosságtól elzárkózva készülődni a nagy napra, bizonyos részletek így is napvilágot látnak.

Legutóbb a Story magazin gyűjtötte össze, mit lehet tudni az évtized esküvőjéről: állítólag kétszer mond igent az egykori műsorvezető az ország leggazdagabb emberének. 

Egyes „jól értesültek” azt állítják, az esküvőn fellép majd Gönczi Gábor és együttese, illetve Várkonyi Andrea jó barátnőjének a lánya, Radics Gigi is.

Sztáresküvők ősszel

Óriási a titkolózás a Várkonyi-Mészáros esküvő körül. (Fotó: NLC-montázs)

A korábbi spekulációkkal ellentétben Jennifer Lopez nem lép fel az esküvőn, ezt maga Várkonyi Andrea cáfolta meg közösségi oldalán: “Tisztázzuk: Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvőnkre és tervben sem volt/van. Jó, hogy nem azt találták ki az asztal mögül, hogy Michael Jackson jön az esküvőnkre fellépni, akit előbb fel is támasztunk” – írta az Instagramon Várkonyi Andrea.

Jó, hát JLo vélhetőleg már a saját esküvőjét szervezi Ben Affleckkel, de vajon az szól majd akkorát, mint a tévés és az üzletember menyegzője? 

A legfrissebb pletykák szerint Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nagy napjára szeptember második felében, Tihanyban kerül sor, de az sem kizárt, hogy külföldön is lesz egy lagzi, amit – a találgatások szerint – Dominikán tartanak majd. A menyasszony állítólag ragaszkodik ahhoz is, hogy a magyar tervező, Merő Péter ruháját viselje, és ahhoz is, hogy a ceremónia és a környezet elegánsan visszafogott legyen.

Akik lemondták

A hírek szerint elhalasztja őszi esküvőjét Hajdú Péter és menyasszonya Eszter. “Idén biztosan nem lesz esküvő, a baba születése utánig biztosan várunk vele” – mondta a kismama a Blikknek.

Ahhoz, hogy a tévés és születendő gyermekének az anyja egyházi esküvőt is tarthasson, még a bíborosi testület engedélyét is kell kérniük. Ennek az az oka, hogy Hajdú Péternek nem ez lenne az első katolikus esküvője, hiszen Sarka Katával is templomban – egészen pontosan a fővárosi Szent István Bazilikában – házasodtak össze 2008-ban.

Ahol a pontos dátum még titkos, de 2021-re várható az esküvő

Stohl Luca először idén márciusban mesélt nekünk a készülő esküvőjéről. “A párommal már hét éve vagyunk együtt és nemrég meg is kérte a kezemet. Egyelőre még nem tudjuk, mikor lesz az esküvőnk, de remélem, nem kell sokáig várnunk. A testvéreim folyton kérdezgetik, hogy tudjuk-e már az időpontot, mert nem akarnak lekésni róla. A lányok már most azon gondolkoznak, milyen ruhájuk lesz, és persze milyen lesz az enyém? Ők szerintem jobban izgulnak, mint én”– mondta akkor. Augusztus elején pedig a nászútjáról beszélt a műsorvezető. Ebben mintha arra utalt volna, hogy a hidegebb őszi-téli esküvőre készülnek. “Már tervezzük a nászutunkat is, szeretnénk majd a hidegből a melegbe télből a nyárba repülni. De egyelőre még csak nézegetjük a helyszíneket.” Luca és vőlegénye nagyon tudatosan tervezte az esküvőt, biztosan voltak például a helyszínt illetően. A hírek szerint a menyasszony majd egy Daalarna ruhában mondja ki az igent.

Dobó Ági és  Kis Csaba már tizenegy éve van együtt, és két közös gyermekük is született az elmúlt években. Azonban hivatalosan még nem kötötték össze az életüket.  A férfi 2020 nyarán, tíz és fél év után kérte meg a szerelme kezét, aki boldogan igent mondott. Ági ezután árulta el az nlc-nek, hogy karácsony környéki esküvőt terveznek, erre a koronavírusjárvány miatt tavaly nem kerülhetett sor, ám idén elég valószínű, hogy már semmi nem állhat a pár útjába. 

Mészáros Árpád Zsolt 2020-ra tervezte esküvőjét szerelmével Piros Krisztinával. Csakhogy a koronavírusjárvány miatt nagyon nehéz év volt számukra a tavalyi, ami az esküvőt is befolyásolta. “Egyik pillanatról a másikra munka nélkül maradtam. Nem volt színház, és az éttermünk sem ment turisták nélkül…Durva, viszontagságos időszak volt, de utólag azt mondom, összekovácsolt minket a nélkülözés. Végül eladtam a fellépőautónkat, hogy legyen pénzünk, majd amikor azt is feléltük, az esküvőnkre befizetett előleget kértük vissza, hogy legyen miből élnünk. A végén már összeroppantam az állandó pénzhiány miatt. Most tudom azt mondani, hogy látom a fényt az alagút végén”– nyilatkozta májusban a Blikknek a színész, aki a Budai Szabadtéri Színház művészeti vezetője lett. Tavasz végén MÁZS úgy fogalmazott, hogy most egy szép lagzira gyűjtenek a menyasszonyával és remélik, hogy 2021-ben már összeköthetik az életüket. 

Akik már nyáron kimondták az igent!

Nem várt őszig az esküvővel Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóra. A Konyhafőnök sztárjai július utolsó napján szeretteik körében fogadtak örök hűséget egymásnak. Az esküvőn a BEST magazin is jelen volt (a sztármagazinban közzétett fotókat a The Longest Wave csapata készítette). „Bár templomi esküvőnk nem volt, mivel egyikünk sem kimondottan vallásos – én nem is vagyok megkeresztelve –, mégis átjárt minket valami magasztos érzés. Elkezdődött a közös életünk története” – mesélte Rácz a magazinnak. A lagzi is különlegesre sikerült, hiszen a nyitótáncot követően a nyolcvanfős násznép megindult a táncparkett felé, ahol egészen reggelig ropták. Dóra és a séf ezt követően Santorini szigetére utazott nászútra.

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő is fehéret viselt az esküvőjükön

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő is fehéret viselt az esküvőjükön

Egy másik RTL-es híresség, Nagy Ervin is megházasodott idén nyáron. A színész, aki ősszel az Álarcos énekes nyomozójaként is látható lesz, Borbély Alexandra színésznőt vette feleségül. A provence-i stílust idéző helyszín, a polányi Babérliget Kúria volt a lagzi helyszíne. A somogyi településen hatalmas vendégsereg, színészek, művészek, a család és a barátok ünnepelték hajnalig az újdonsült házasokat. Borbély és Nagy nemcsak az anyakönyvvezető előtt, de a templomban is örök hűséget esküdtek egymásnak. A friss házasokról készült fotót, itt lehet megnézni!

Augusztus végén házasodott össze Rékasi Károly és Pikali Gerda. Ők a budai várnál keltek egybe, ahová rengeteg kellemes emlék fűzi őket, kapcsolatuk eleje óta sokat jártak ide, ez az ő Párizsuk, ahogyan fogalmaztak. Rékasi 2018-ban, egy olaszországi nyaraláson kérte meg szerelme kezét, aki igent is mondott. 

Még több sztáresküvő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top