nlc.hu
Sztárok

Részletek Várkonyi és Mészáros esküvőjéről

Várkonyi Andrea kétszer mond igent Mészáros Lőrincnek, részletek derültek ki az évtized esküvőjéről

Óriási a titkolózás Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjéről, de a legtöbben a szeptember végi dátumot emlegetik.

A Story magazin egy csokorba szedte, mit lehet tudni az évtized esküvőjéről, azaz Várkonyi Andrea és párja, Mészáros Lőrinc nagy napjáról: állítólag kétszer mond igent az egykori műsorvezető az ország leggazdagabb emberének. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc már hetek óta a budai luxusvillájukban él – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu; (j): MTI / Bodnár Boglárka

Egyes „jól értesültek” azt állítják, nagyon is magyaros lesz a lagzi, legalábbis ami a fellépőket illeti, mert Gönczi Gábor és együttese, illetve Várkonyi Andrea jó barátnőjének a lánya, Radics Gigi szolgáltatja majd a talpalávalót.

A legfrissebb pletykák szerint Várkonyi Andrea és a sokat fogyó Mészáros Lőrinc nagy napjára szeptember második felében, Tihanyban kerül sor. A menyasszony állítólag ragaszkodik ahhoz, hogy a magyar tervező, Merő Péter ruháját viselje, valamint ahhoz is, hogy a ceremónia és a környezet elegánsan visszafogott legyen.

Ám az sem kizárt, hogy Dominikán is lesz egy romantikus esküvő, a Story magazin ugyanis a napokban kiszúrta, hogy Várkonyi Andrea egy dominikai esküvőszervező céget kezdett el követni a közösségi oldalán.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Olvass még Várkonyi Andreáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top