nlc.hu
Sztárok

Mészáros Lőrinc megváltozása

„Divatosabban öltözik és le is fogyott” – Mészáros Lőrinc teljesen megváltozott, mióta Várkonyi Andrea a párja

A Blikk szerint Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea már alig várja, hogy egybekelhessen, az üzletember pedig teljesen megváltozott, mióta együtt vannak.
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Néhány hete derült ki, hogy a XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti egyik utcában kezdi meg a közös életét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. A felújítás alatt álló panorámás szerelmi fészek a szakértő szerint akár 3 milliárd forintot is érhet, és hamar turistalátványossággá vált.

A Blikk elment az építkezésre, és azt írta, ha ilyen ütemben haladnak a munkálatok, a jegyesek akár már hetek múlva birtokba vehetik a luxusingatlant. Két hét alatt ugyanis sok minden megvalósult a tervekből, már a belsőépítészeti és a lakberendezési munkálatok is javában folynak, egyes helyiségekben már csillár is lóg a mennyezeten.

Elkészültek a kerítés egyes részei, amelyeket sűrű szövésű zöld hálóval vontak be, hogy ne lehessen belátni a kertbe. A kapubejáróban pedig egy ideiglenesen felszerelt kamera figyeli a kíváncsiskodókat.

A Blikk információi szerint ha május 28. után újra lehet lakodalmakat tartani, a jegyespár sem akar sokáig várni az esküvővel. Úgy tudják, mindkettőjüket felvillanyozza, hogy hamarosan egybekelnek, Mészáros Lőrinc pedig teljesen megváltozott, mióta a tévés a párja.

„Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett” – mondta a lapnak egy informátor.

(Kiemelt kép: nlc-illusztráció)

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top