nlc.hu
Sztárok

Nem Várkonyi Andrea volt a válóok Mészáros Lőrincéknél

Várkonyi Andrea jóban van Mészáros Lőrinc előző feleségével is, nem a műsorvezető miatt váltak el

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatát a jelek szerint a környezetük is elfogadta.

Mint arról beszámoltunk, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc hamarosan összeházasodik. A legfrissebb BEST magazin párhuzamba állítja a szerelmespár életútját. A cikk szerzője szerint a tévés és az üzletember egyaránt messziről indult, életszakaszaik azonban ritkán hasonlítottak egymáshoz. Leginkább azért, mert 8 év korkülönbség van közöttük, és mert Magyarország leggazdagabb embere jóval korábban alapított családot, mint az egykori műsorvezető.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea csak tavaly találkoztak (Fotó: nlc illusztráció)

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea csak tavaly találkoztak (Fotó: nlc illusztráció)

A sztármagazin megjegyzi, Mészáros Lőrinc attól az asszonytól vált el, aki mint a Life TV tulajdonosa, Várkonyi Andrea főnöke volt tavaly. Kollégái szerint Kelemen Beatrix jó főnök, gondoskodó, bájos nő, mindenkihez van egy kedves szava. A BEST magazin értesülései szerint ő és Várkonyi Andrea jól megértették egymást, szinte baráti volt a kapcsolatuk, és állítólag ma sincsenek rosszban. Ez egyrészt azért alakulhatott így, mert a két hölgy megbeszélte a történteket, és Várkonyi Andrea annak ellenére, hogy Kelemen Beatrix marasztalta, felmondott a Life TV-nél. Másrészt a Mészáros házaspár már hónapokkal azelőtt külön élt, hogy szeptemberben bejelentették volna a válásukat, azaz nem Várkonyi Andrea volt a válóok.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin
 

Olvass még Várkonyi Andreáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top