nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea műsort vezet a TV2-n

Újra a TV2-n vezet műsort Várkonyi Andrea

Május végén egy jótékonysági gálaest műsorvezetését vállalta el a TV2 csatornán Várkonyi Andrea, ahol Till Attila és Stohl András mellett lesz látható a képernyőn.

Május 30-án újra megrendezi a TV2 a nagyszabású jótékonysági műsorát, a Neked énekeleket. A nagyszabású zenés produkciókkal idén a koronavírus árváinak gyűjtenek adományokat – olvasható a 24.hu hírében.

Várkonyi Andrea még Tatár Csilla műsorának vendégeként (forrás: YouTube)

Várkonyi Andrea még Tatár Csilla műsorának vendégeként (Forrás: YouTube)

A műsor három műsorvezetője közül kettő nem okoz meglepetést, hiszen Stohl András és Till Attila sokat foglalkoztatott arcai a csatornának, viszont a harmadik műsorvezető, Várkonyi Andrea már rég vezetett műsort a TV2-nél, és mostanában a szerelmi élete miatt amúgy is a média és az emberek figyelmének középpontjába került. A Neked énekelekben idén egy különleges technológia segítségével Janicsák Veca a nemrég elhunyt Balázs Fecóval énekel duettet, de Horváth CharlieTóth Vera és Kulka JánosGryllus Dorka duettre is számíthatunk. Színpadra áll még Tóth Gabi, Király Linda, Wolf Kati, Tolvai Reni, valamint Majka & Curtis is Nika közreműködésével. Krausz Gábor séf több csapat kapitányával főz majd a műsor során, az elkészült fine dining menüt pedig licitre bocsátják.

Várkonyi Andrea körül forr a levegő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top