nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője, ahogy mi képzeljük

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjére rengetegen kíváncsiak – nekik szól ez az összeállítás

Ha eddig nem képzelted volna el, megtettük helyetted: ilyen lehet majd Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője.

Nyáron még csak arra kaptuk fel a fejünket, hogy a Google adatai szerint egyre többen keresnek Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatára, 2021 áprilisára viszont kiderült, hogy ez nem véletlen. 

„A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni. Remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az” – nyilatkozta Várkonyi Andrea a Hot! magazinnak. A lapból azt is megtudtuk, hogy a műsorvezető és Felcsút egykori polgármestere munka kapcsán ismerkedtek meg, és hogy csak Mészáros válása után kerültek közel egymáshoz. A lap szerint hamar egymásra hangolódtak, és mint kiderült: ezzel a barátaikat is meglepték. A neve elhallgatását kérő ismerős a Hot! magazinnak elmondta, hogy Mészáros volt a kezdeményező fél, és közhelyesen hozzátette: „Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, és hogy összeházasodnak.” 

Felesleges lenne tagadni, hogy a fentebb megénekelt sztori beindította a fantáziánkat, és az nlc olvasók hozzászólásaiból arra következtetünk, hogy nem csak a miénket. A brit és amerikai sztármagazinok mintájára és jellemző, néha szirupos, néha enyhén pikírt szövegezésére hangolva elkészítettünk egy képzelt nagyképet, hogy mi várható a közelgő esküvőn. Íme: 

Várkonyi-Mészáros esküvő: helyszínek

Azt már tudjuk a tévésről, hogy nem akarja nagydobra verni a magánéletét, és pont ezért könnyedén tennénk rá egy ezrest, hogy az esküvőt a kíváncsi szemektől távoli, vagy a kerítésen túlról nem látható helyszínen rendezik meg. Egy nehezen megközelíthető birtok egész jó ötlet, ehhez még a határt sem kell átlépni, gazdagon van belőle a Mészáros-birodalomban. 

Vendég parkoló (Fotó: nlc illusztráció)

Vendégparkoló a Várkonyi-Mészáros lagzin (Fotó: nlc illusztráció/Leéb Ádám)

A Blikk információi szerint Várkonyi és Mészáros azon gondolkodnak, hogy külföldön mondják ki a boldogító igent, megfelelő helyszínből pedig nincs hiány. Lehet az egy saját vagy egy kölcsön jacht, ami olyan messzire merészkedik a tengeren, hogy nincs az az újság, ami lesifotóst küldene a környékre.

Várkonyi jól beszél spanyolul, Venezuelában is járt. A dél- vagy latin-amerikai helyszín pont úgy belefér, mint az Indiai-óceán egyik szigete, a szentinelézekkel viszont vigyázni kell: nyílzáporral üdvözlik a sápadt idegeneket. 

Romantikus hajókázás (Fotó: nlc illusztráció)

A szerelem szigetén (Fotó: nlc illusztráció/Leéb Ádám)

Várkonyi-Mészáros esküvő: a név kérdés

Már most rengetegen keresnek Mészáros Andrea esküvőjére, ezt egy másik cikkünkben tisztáztuk.

Mit gondolsz, mi lesz Várkonyi Andrea neve az esküvő után?
Várkonyi Andrea marad
Mészáros-Várkonyi Andrea vagy Várkonyi-Mészáros Andrea
Mindketten felveszik a másik nevét
Mészáros Lőrincné
Mészáros Lőrincné Várkonyi Andrea
Mészárosné Várkonyi Andrea
Mészáros Andrea
Created with Quiz Maker

Várkonyi-Mészáros esküvő: vendégek 

Rengeteg ismert alak van a baráti körben, de más kérdés, hogy kit hívnának a lagzira. A családias esküvő pont annyira belefér, mint a Fejér megyére szóló muri. Úgy véljük, Andrea leginkább a közeli barátaival ünnepelne. Bettina Pohorelli tavalyi esküvőjén elkapta a menyasszonyi csokrot, de hogy visszahívná-e Pohorellit, azt csak ő tudja. Doszpot Evelinben viszont biztosak lehetünk: vele a Női titkok forgatásán meséltek a barátságukról, és hogy Várkonyi neki beszélt a magánéletéről a legtöbbet. Bulváros eszköztárral élve: Doszpot Evelin fülében ma is élesen csengenek Andi szavai, hogy őt már soha senki nem fogja szeretni, de Doszpot erre már akkor kontrázott: biztos abban, hogy Andi megtalálja az igazit. 

A meghívottak névsorában feltűnhet még Gombos Edina, akinél többször is vendégeskedett Várkonyi Andrea. A két képernyős barátsága talán van annyira szoros, hogy Edina ellátogasson az esküvőre.

Várkonyi Liptai Claudiával is jóban volt, de néhány éve a közös ismerősök azt beszélték, megszakadt a kapcsolatuk. Ha ez változott, akkor Liptai képzett cukrászként felelhetne például a tortá(k)ért.  

Várkonyi-Mészáros esküvő: menyasszonyi ruha

A helyszíntől legalább annyira függ a választás, mint a menyasszony ízlésétől. Egy sornyi gúnya belefér: egy a ceremóniára, egy a vacsorára, egy a lagzira, egy pedig a házaséletet indító kezdőrúgáshoz. 

Futball menyasszony (Fotó: nlc illusztráció)

Futballmenyasszony (Fotó: nlc illusztráció/Leéb Ádám)

Várkonyi-Mészáros esküvő: dekoráció

Vessünk egy pillantást Várkonyi Andrea ékszereire, és meg is lódul a fantáziánk: az orosz milliárdosok esküvőinek képe sejlik fel, és rengeteg arany. Várkonyi ennél összességében stílusosabb, de ettől még lehet Burdzs Kalifa méretű az esküvői torta:  

Gigantikus tortacsoda (Fotó: nlc illusztráció)

Eltúlzott tortacsoda (Fotó: nlc illusztráció/Leéb Ádám)

Várkonyi-Mészáros esküvő: sztárfellépők, sztárvendégek

Hallottuk már olyan esküvő hírét, ahol nem Kadlott Karcsi táncoltatta a közönséget, hanem Robbie Williams vagy Mariah Carey. Várkonyi egyik kedvenc előadója Sting, anno Bochkor Gáborral járt a Police alapítójának koncertjeire. De Bochkor ide, közös emlék oda, Sting egész jó választás a lagzira: a Roxanne, a Don’t Stand So Close to Me, az Every Breath You Take és a kevésbé népszerű, de koncertfelvezetésnek tökéletes Behind My Camel pont úgy szerepelhet a setlistben, miként a She’s Too Good For Me.  

Sting zenél az esküvőn (Fotó: nlc illusztráció)

Andi kedvence: Sting zenél az esküvőn (Fotó: nlc illusztráció/Leéb Ádám)

Egy régebbi lagzis videóból tudjuk, hogy Mészáros Lőrinc szereti az AC/DC-t: léggitározása emlékezetes, bár teljesítménye aligha röpítené a rotterdami léggitár világbajnokság döntőjébe. Az esküvőjén persze mindenki elengedheti magát, sőt: engedje is el. 

Elképzelted már, milyen lesz Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője? Mi megtettük

Lőrinc és az AC/DC (Fotó: nlc illusztráció/Leéb Ádám)

„Már csak emlék…”

Feró, Ákos, Andi és Mándoki jól érzik magukat (Fotó: nlc illusztráció)

Feró, Ákos, Andi és Mándoki (Fotó: nlc illusztráció)

„Valami véget ért.
.
.
.
.
Valami fáj.”

Ez sem kutya: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.