nlc.hu
Otthon

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea otthona

Ide költözik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

A budai hegyek egyik legszebb panorámájú utcájában kezdi meg közös életét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.

A Telex információi szerint a XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti egyik utcában lévő házat épp felújítják. A kertben egy kisebb tó található, a ház pedig a tulajdoni lapok tanúsága szerint négylakásos, hatalmas teraszokkal, együtt közel 500 négyzetméter.

A milliárdos NER lovag eljegyezte a műsorvezetőt

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc (Fotó: nlc illusztráció)

A portál úgy tudja, az ingatlant tavaly novemberben vették meg. A telket amúgy csak egy oldalról zárja el egy szomszéd ingatlan, a másik oldalon egy üres telek található. 

A 444 arról tud, hogy a villa alapterülete a kiszolgáló helyiségekkel együtt  közel 900 négyzetméter. A 186 négyzetméteres wellness részben a szaunán kívül van egy 14 méter hosszú, feszített víztükrű úszómedence. A teremgarázs több mint 200 négyzetméteres, így odabent és a kinti parkolóhelyeken 10-12 autót lehet elhelyezni. A nappali 88 négyzetméter és a 7 szobán felül van benne 4 fürdőszoba.

A Telex egyébként kapott egy ügyvédi felszólítást Várkonyi Andrea jogi képviselőjétől. Ebben felhívták a figyelmüket arra, milyen jogszabályokat kell betartani, ha Várkonyi és Mészáros jövőbeli lakóhelyével foglalkoznak, de eközben indirekt módon elismerték azt is, hogy valóban ide fog költözni az ország legvagyonosabb párja.

Olvass még Várkonyi Andreáról és párjáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top