nlc.hu
Sztárok

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házassága

Több mélyponton is túl van Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házassága

Legendás a Barátok közt forgatásain egymásba szerető színészpár szerelme, ám nem titkolják: náluk is akadtak nehéz időszakok.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 18 évvel ezelőtt szerettek egymásba. Hullámvölgyek ugyan adódtak a párkapcsolatukban, de mindig sikerült túljutniuk rajtuk – írja a legfrissebb Story magazin.

Deutsch Anita és férje, Kinizsi Ottó

Deutsch Anita és férje, Kinizsi Ottó minden évben azt a dátumot is megünneplik, amikor egymásba szerettek – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Nálunk is akadnak nehéz időszakok, de sosem adjuk föl: sokszor jöttünk fel már mélypontokról. A türelem és a kompromisszumkészség nélkülözhetetlen egy kapcsolatban. (…) Az esztendők során mindketten rengeteget változtunk, de a kellő szabadságot továbbra is meghagyjuk a másiknak. Ottó is, én is azt csinálhatjuk, amit szeretünk, és ha úgy adódik, akár külön is elmegyünk szórakozni. (…) Mi már megtanultuk kezelni egymást:  mindketten tudjuk, mire van szüksége a másiknak a boldogsághoz” – árulta el a színésznő, aki 8 évvel fiatalabb férjével két kislányt – a 15 éves Emmát és a 10 éves Hannit – nevel.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Deutsch Anitáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top