nlc.hu
Sztárok

Deutsch Anita: Ebben a korban is vállalnék gyereket!

Deutsch Anita reagált a terhességéről szóló hírekre: „Ebben a korban is vállalnék gyereket!”

Nemrég szárnyra kaptak a hírek, hogy Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a harmadik gyereküket várják, közösségi oldalukon levő poszton ugyanis a színésznő pocakja nagyobb, mint korábban. Anita az nlc-nek mesélt arról, hogy mi is a valóság.

Néhány napja jelent meg Deutsch Anita és Kinizsi Ottó közös képe, és sokan megjegyezték: a színésznő hasa gyanúsan gömbölyödik.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita közös képe után megindultak a találgatások: gyereket vár-e a pár?

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita közös képe után megindultak a találgatások: gyereket vár-e a pár?

Anita mindig is adott az alakjára, folyamatosan sportol és az étkezésére is odafigyel, ezért is érte kellemetlenül az a találgatás, miszerint újra kisbabát vár.

„Azért is érintett ez rosszul, mert amikor az első gyerekünket vártuk Ottóval, még a tizenkettedik hét előtt megírták a lapok, hogy terhes vagyok és a családunk nagy része az újságokból tudta meg a hírt – emlékezik vissza a Barátok közt egykori színésznője. – Most nincs erről szó, jót nevettünk Ottóval ezen a híren. Folyamatosan tornázok, mert az életem része a sportolás. El sem tudnám képzelni a mozgás nélkül az életem, figyelek arra, hogy negyven felett is formában maradjak. Nem gondolom azt, hogy a közösségi oldalra mindig tökéletes képet kell kitenni, még akkor sem, ha ennek ez az ára. Tudom, hogy nem tökéletes az alakom, van egy pici hasam is, de nem is szeretnék tökéletes lenni. Elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok. És igenis néha megeszem egy-egy süteményt. Persze próbálok minél egészségesebben étkezni, ez fontos számomra.”

Anita azt is elárulta, hogy nem a koruk miatt nem vállaltak még egy gyereket. „Negyven felett már nagy felelősség egy kisbaba, de ha úgy alakult volna, biztosan bevállaltam volna. Egyelőre nincs erről szó.”

Kinizsi Ottó hamarosan a Dancing with the Starsban szerepel, és sokan várják, hogy az élő adásra a felesége is elkísérje.

Sztárok és a pletykák: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top