nlc.hu
TV-sztárok

Deutsch Anita férje, Kinizsi Ottó is sokat változott

Deutsch Anita: „A szüleim féltettek ettől az életmódtól”

Hét éve már, hogy Deutsch Anita úgy döntött, változtat, és most már férje, Kinizsi Ottó val is megszerettette az új ételeket. A színésznő az nlc-nek mesélt az étrend-változtatásáról...

Annak idején Deutsch Anitának a szüleivel kellett a legjobban megküzdenie, mert nagyon féltették attól, hogy drasztikusan változtasson. A színésznő már akkor úgy érezte, hogy a húsmentes étkezés neki beválik, és az idő őt igazolta.

„Számos tévhit terjeng a vegetáriánus életmódról, és sokan azt mondják, egészségtelen, de nekem nagyon bevált. Persze van olyan ismerősöm, aki elkezdte, és nem tudta folytatni, mert rosszul volt, ha nem evett húst. Nálam ez nem így volt, nekem megkönnyebbült a gyomrom azóta, mióta elhagytam a húsféléket.”

Deutsch Anita sokat főz

Deutsch Anita sokat főz (Fotó: Deutsch Anita) 

A színésznő férjével, Kinizsi Ottóvl 19 évvel ezelőtt szerettek egymásba a Barátok közt forgatásán, és azóta két lányuk született, ma már Emma és Hanni kamaszok. Ahogy korábban mesélték, ők az évek során összecsiszolódtak. 

„A szüleim nagyon aggódtak és folyton mondogatták, hogy rámegy majd az egészségem, de szerencsére nem lett igazuk. Olyannyira megszerettük ezt a konyhát, hogy most már Ottó is azt eszi, amit én. A kedvencünk az indiai konyha és mindenfajta olyan ételt, amit darált húsból készítenek, legyen szó töltött paprikáról vagy káposztáról, a lényeg, hogy szójából készítsük. A gyerekeknek persze külön főzök, és a szüleimnek is, akik hétvégente átjönnek hozzánk ebédelni. Ők szeretik a húst, amit én soha nem is elleneztem. A kisebbik lányom, Hanni imád a konyhában segíteni nekem, mindig felajánlja, hogy segít a hús előkészítésénél, hogy ne nekem kelljen bajlódni vele.”

Anita igyekszik tartani súlyát ezzel az étrenddel, de az édességekről nem tud lemondani, ahogy azt amúgy korábban a Konyhafőnökben is mesélte.

„Sajnos nagyon szeretem a süteményeket, a lányaimmal rendszeresen sütünk. Ezért hamar meglátszik a hasamon egy-két plusz kiló. Soha nem vagyok elégedett az alakommal, ezért is edzek heti rendszerességgel. Amint kinyitottak az edzőtermek, én már mentem is tornázni, és várom, hogy újra edzhessek a személyi edzőmmel is.”

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó is életmódot váltott, nekik ez nagyon bevált (Fotó: Deutsch Anita) 

A színésznő optimistán áll az idei év elé, reméli, nemsokára újra színpadra állhat majd. „Egyelőre egy darabban fogok játszani, már nagyon várom, hogy elkezdődjenek a próbák. Addig pedig a Budafoki Pincejárat rendezvényeit szervezem és különféle online adásokat csinálunk. Műsort vezetek és szerkesztek is. Ez most leköti a mindennapjaimat, és szeretem is ezt a munkát. Jó, hogy több tervem is van a jövőre nézve, bízom benne, hogy nemsokára újra helyreáll a kulturális élet, és és újra játszhatunk a közönségnek.”

Életmódváltás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top