nlc.hu
Sztárok

Kiderült, miért fogyott le Molnár Andi

Molnár Andi: “Csak ennyi a fogyásom titka”

Jó néhány kilótól megszabadult Molnár Andi, aki elmesélte, hogyan fogyott le.

Molnár Andi mindig is igyekezett tartani a formáját, tavaszra mindig megvan a jól bevált receptje, ha fogyókúrázni szeretne, most azonban már hiányoznak a tréningek, azt mondja, neki a tánc az egyik erőforrása, amiből töltekezhet.

„Tánccal minden könnyebb, ezt szoktam mondani mindig és ez valóban így van. Persze a bezárások idején sem hagytam fel az otthoni táncolással, de az nem olyan, mintha eljárnék az edzésekre. Elkezdtem készülni a tánctermek nyitására, amióta kutyám van, egyre többet járok ki a szabadba futni. Mostanában erdőben futunk Borisszal, készülök ugyanis egy jótékonysági futóversenyre, ahol szeretnék legalább 10 kilométer távot teljesíteni.”

Molnár Andi a kutyusával fut az erdőben (Fotó: Molnár Andi)

Molnár Andi a kutyusával fut az erdőben (Fotó: Molnár Andi)

A táncművész az életmódján is változtatott. „Azt tapasztaltam, hogy akkor tudok könnyen fogyni, ha lecsökkentem a szénhidrát fogyasztást. Ezért mostanában száműztem a kenyeret, a krumplit, a tésztaféléket. Rengeteg salátát, zöldséget, halat eszem és szeretem a gyümölcsöket is. A bébispenót ilyenkor tavasszal az egyik kedvencem, készítek belőle turmixokat különféle zöldekkel összekeverve és használok sokszor gyömbért is. A konyhámban van egy kis növénykeltető, és ott megnőtt a bazsalikomon, abból szoktam morzsolni a salátámhoz szinte minden nap.”

Andi élete sokat változott, mióta ő is kutyás gazdi lett. „Már egy éve életünk része egy magyar vizsla, aki olyan újdonságokat hozott nekünk, amiről nem is álmodtunk. Járok vele kutyaiskolába, már túl vagyunk két képzésen is, és meg kell mondjam, a mi kis ebünk igazán tanulékony. Nagyon sokat gyakorolok vele és kell is, hogy napi szinten tanítsam őt, hogy ne csak fizikálisan, de szellemileg is fáradjon el a nap végére. A jóga szóra például meghajol, tud a lábam között szlalomozni és ha mondom neki, hogy kerüljön meg egy fát, már kerüli is. Ezek csak egy-egy apró gyakorlat, de Borisz ezeket már meg tudja csinálni. Nagyon büszke vagyok rá. Tulajdonképpen ezeken a képzéseken a gazdikat nevelik arra, hogy jó kutyatartók legyenek, szerintem mi jó úton vagyunk.”

Életmódot váltottak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top