nlc.hu
Sztárok
Molnár Andrea akkor és most

Molnár Andrea egy szemernyit sem változott 12 év alatt

A versenytáncos-műsorvezető mintha semmit sem öregedett volna, mióta képernyőn van.

Molnár Andreát a 2008-as Szombat esti láz című műsorban ismerte meg az ország. Az elmúlt 12 évben több celebműsorban is kipróbálta magát, majd pedig műsorvezetőként és magazinműsorok háziasszonyaként is remekül helyt állt. Idén pedig a Dancing with the Starsban már zsűriként értékelte, pontozta a versenyzőket a már családalapításra készülő, 38 éves táncművész, akárcsak anno őt Medveczky Ilona vagy Böhm György.

Molnár Andi

Molnár Andrea a Dancing wih the Stars zsűrijeként (Fotó: TV2)

Molnár Andrea útja a Szombat esti láztól a Dancing with the Starsig:

A profi versenytáncos az RTL Klub Szombat esti láz 3. szériájában tűnt fel először, és egyből tarolt: Katus Attilával az 1. helyezést érték el a 2008-as táncos show-műsorban. 

Molnár Andrea

Molnár Andrea és Katus Attila a Szombat esti láz 3. évadában (Fotó: Smagpictures.com / Nagy Zoltán)

Ezután – mondhatni – bérelt helye lett a show-műsor előtt légiutas-kísérőként is dolgozó Molnár Andreának a Szombat esti láz profi táncosok csapatában.

A 2013. tavaszán futó 4. évadban Szilveszter gazda (Medvegy Szilveszter) táncpartnere volt, és a páros egészen a döntőbe betáncolta magát.

Molnár Andrea

Molnár Andrea és Szilveszter gazda a Szombat esti láz 4. évadában (Fotó: RTL II/Sajtóklub, Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub)

Egy évvel később, a Szombat esti láz 5. szériájában pedig Bárdos András táncpartnereként tért vissza Molnár Andrea képernyőre:

A nézők pedig annyira megkedvelték a profi versenytáncost, hogy a közönség szavazatai alapján ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen 4. évadának győztese, azaz a dzsungel királynője, diadalmaskodva a fináléban Baukó Éva és Aleska Diamond fölött. 

Molnár Andrea

Molnár Andrea (jobbra) a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban Cookyval, Baukó Évával és Aleska Diamonddal (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Molnár Andrea

Molnár Andrea és egykori táncpartnere, Bárdos András a Celeb vagyok, ments ki innen-ben (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Közben olyan szórakoztató műsorban is kipróbálta magát, mint az RTL-es Kalandra fal!-ban 2009-ben, Tóth Gabival és Fekete Pákóval egy csapatban.

Molnár Andrea

Molnár Andrea Sebestyén Balázs mellett a Kalandra fal!-ban (Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Molnár Andrea

Molnár Andrea és Fekete Pákó tetrisze a Kalandra fal!-ban (Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Molnár Andrea ezután a show-, a reality-, és a szórakoztató műsorok világából komolyabb vizekre evezett: műsorvezetőként folytatta a képernyőn való szereplését: a SportKlubon a MezTelenül, az RTL Klubon pedig az Édesítő és az Édes Otthon című magazinműsorok háziasszonyaként láthattuk viszont.

Molnár Andrea a MezTelenül egyik adásában:

Idén nyáron búcsút mondott az Édesítőnek, ám nem kellett sokáig nélkülözniük a nézőknek a képernyőn: a novemberben indult Dancing with the Stars zsűrijében kapott helyet.

Molnár Andrea

Molnár Andrea a zsűritársaival (Schiffer Miklóssal, Kováts Gergely Csanáddal és Ördög Nórával) a Dancing with the Starsban (Fotó: TV2)

Sőt a DWTS utolsó adásában visszatért a parkettre és ismét megmutatta táncos oldalát, ahogy 12 évvel ezelőtt először elvarázsolta tánctehetségével a nézőket a Szombat esti lázban.

Így táncolt Molnár Andrea a Dancing with the Starsban:

Még több „akkor és most” az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top