TV-sztárok

Molnár Andi veszélybe került előző munkája során

Molnár Andiról talán kevesen tudják, de a tánc mellett korábban légiutas-kísérőként is dolgozott. A műsorvezető elárulta, milyen izzasztó helyzetekbe került akkor.

Igazán mozgalmas időszakot tudhat maga mögött Molnár Andi, aki korábban nemcsak a tánc, hanem a repülés szerelmese is volt. Így nem meglepő, hogy a légiutas-kísérő szakmát választotta magának, melyet akkor könnyen össze tudott egyeztetni táncos elfoglaltságaival. Életének erről a szakaszáról a szombati Édesítőben mesélt a műsorvezető. Méghozzá nem másnak, mint Nagy Alexának, akinek szintén nagy álma volt a stewardess hivatás. „Alex-szal átvettük a felszállás előtti tájékoztatás lépéseit, a tipikus kézjeleket. Nagyon jól ment neki, szerintem pályát tévesztett” – mondta Molnár Andi, akinek kijutott a rázós helyzetekből is légiutas-kísérőként. 

Fotó: RTL Klub

„Két évig dolgoztam stewardessként, nagyon szerettem. Igaz, sokszor kerültünk viharba a Földközi-tenger felett. Egy mauritiusi repülés alkalmával, bevallom, egyszer féltem is kicsit, de a magyar pilóták a szakma legjobbjai. Így próbáltam nem aggódni, ráadásul az utasokkal szemben ültem, így nem pánikolhattam. Szerencsésen megúsztuk a dolgot, és a repüléstől sem ment el a kedvem” – mesélte Andi, akinek nem egy ilyen rázós helyzet miatt ért véget ez a pályafutása. „A tánccal együtt komoly fizikai igénybevételnek voltam akkor kitéve, és a szervezetem megálljt parancsolt. A fedélzeten pakoltam egy csomagot, amikor elszakadt a ferde hasizmom. Valószínűleg a fájdalomküszöböm elég magasan van, mert nem éreztem fájdalmat, csak azt, hogy valami nem stimmel. Így azt a járatot a szakadt izommal csináltam végig” – mondta Molnár Andi, aki szombaton 13:10-től arról is kifaggatja Nagy Alexát az RTL Klubon, hogy miként éli meg a kritikát.

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top