nlc.hu
TV-sztárok

Összeköltözött Molnár Andi és Szente Vajk

Állítólag már össze is költözött Molnár Andi és Szente Vajk

Szintet lépett a szerelmesek kapcsolata.

A tavaly tavasz óta tartó kapcsolatukat továbbra is inkább a színfalak mögött éli Molnár Andi és Szente Vajk, de a bennfentesek szerint minden jel arra mutat, hogy tartósnak bizonyul a románcuk. Színházi berkekben már tudni vélik, hogy a táncművész új, budai lakásba költözött, ahol a Jászai Mari-díjas színész, rendező egyre gyakrabban megfordul, sőt állítólag már össze is költöztek – szemlézte a Bors a hot! magazin értesüléseit.

Molnár Andi és Szente Vajk

Tavaly tavasz óta alkot egy párt Molnár Andi és Szente Vajk – Kiemelt kép: nlc-montázs, Fotó: (b): Sajtószoba; (j): MTI/Szigetváry Zsolt

A szerelmesek a hétköznapokban figyelnek arra, hogy ne mutatkozzanak sűrűn együtt, de egy neve elhallgatását kérő ismerős nemrég moziban is látta őket, ahol nem igyekeztek annyira titkolni boldogságukat.

A magánéleten túl immár szakmai szálak is összekötik a párt: Szente Vajk a Játékszínben rendezi a Hölgyválasz című darabot, melynek egyik főszereplője (akit az azonos című filmben Jennifer Lopez alakított) éppen Molnár Andi lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top