nlc.hu
TV-sztárok

Hal a tortán: Bárdosi Sanyi kiakadt az ételadagján

Elszabadultak az indulatok a Hal a tortánban, kevesellte az ételadagját Bárdosi Sanyi

Bárdosi Sanyinál kiverte a biztosítékot az ételadagja, és ezt szóvá is tette.

A Hal a tortán hétfői adásában Molnár Andi látta vendégül Demcsák Zsuzsát, Rippel Ferit, Bárdosi Sanyit és Kovács Dórát. 

Hal a tortán

A Hal a tortán 6. hetén Molnár Andin, Demcsák Zsuzsán, Kovács Dórin, Rippel Ferin és Bárdosi Sanyin a sor, hogy vendégül lássák egymást (Fotó: Sajtószoba)

Rippel Ferenc a ketogén diéta szerint táplálkozik, emiatt Molnár Andi másképp készítette el számára a főételt. Arra azonban nem számított, ami ezután következett. Bárdosi Sanyi ugyanis teljesen kiakadt azon, hogy ő kisebb adagot kapott, mint az artista.

„De az miért nagyobb, mint a miénk?” – fakadt ki az olimpiai ezüstérmes birkózó. Kovács Dóra nyugtatni próbálta, mondván, Rippel adagja laposabb, de ez nem győzte meg Bárdosit. „Nem laposabb. Az enyém kisebb” – forszírozta tovább a birkózó.

Ekkor már a házigazda is közbelépett. „Tudtam, hogy nem elég neked. De egyébként van még” – nyugtatta meg vacsoravendégét Molnár Andi.

Olvass még a Hal a tortánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top