nlc.hu
Gasztro

Hal a tortán: nagyon elrontotta a vacsoráját Megyeri Csilla

Kudarcba fulladt Megyeri Csilla vacsorája a Hal a tortánban, zokogásban tört ki a vendégei előtt az influenszer

Megyeri Csilla nem tudott főételt készíteni a vendégeinek, emiatt azonban nem magát, hanem Gáspár Beát okolta.

A Hal a tortán pénteki adásában Megyeri Csilla látta vendégül Völgyi Zsuzsit, Suzy-t, Bódi Csabit és Delhusa Gjont. Az Ázsia Expresszben is bizonyító influenszernek azonban kudarcba fulladt a vacsorája. A desszert tálalásakor már nem bírta tovább visszafogni az érzelmeit, sírva próbálta megmagyarázni, miért nem jött össze a főétel.

Megyeri Csilla

Megyeri Csillánál nem került főétel az asztalra – Forrás: TV2 Séf / Hal a tortán – videó

Szerettem volna valami finomat főzni nektek. Tényleg az a k…rva hal, amit Bea adott. Össze volt fagyva az egész, kopogott. Nem tudtunk vele mit kezdeni a Zsoltival” – fakadt ki, miközben potyogtak a könnyei.

Völgyi Zsuzsi a kamerák előtt bevallotta: nem akarták megbántani Csillát, de lehet, hogy a lelkiismerete is bántotta a vendéglátót, hogy nem tudott nekik vacsorát csinálni.

Delhusa Gjon szerint Megyeri Csilla előkapta azt a fegyvert, amit ilyenkor minden nő elő szokott kapni: a sírást. “Sírva, pityeregve magyarázta a megmagyarázhatatlant” – kommentálta a történteket az énekes.

Olvass még a Hal a tortán-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top