nlc.hu
Otthon

Hal a tortán: Suzy kiakadt Megyeri Csillára

Hal a tortán: Suzy kiakadt, mert Megyeri Csilla számolta a kalóriákat vacsora közben

„Az én házamban ilyet ne írjunk” – közölte az énekesnő a kamerák előtt. Suzy nem kegyelmezett, elvette Csillától a papírt.

Suzy látta vendégül legutóbb a Hal a tortán szereplőit. Az énekesnő hatalmas lakomával készült, elárulta, hogy náluk mindig ilyen egy családi összejövetel és szeretné, ha a vendégei jóllakottan távoznának. Megyeri Csilla közben a megevett kalóriákat számolta egy papíron, mert állítása szerint a személyi edzője elvárja, hogy ezt mindig számon tartsa. Suzy nem kegyelmezett, elvette tőle a papírt.

suzy és megyeri csilla

Suzy elvette a papírt Megyeri Csillától (Fotó: TV2)

„Jaj ne, így lelkiismeret-furdalásom lesz” – mondta a nemrég autóbalesetet szenvedő Csilla, de a papírt nem kapta vissza. 

„Én ezt a papírt és tollat elteszem, ma ne foglalkozz a kalóriákkal. Egyszer lehet bűnözni az életben. (…) Lakjon jól és majd máskor fogyókúrázzon” – mondta Suzy, majd megkérdezte az influenszertől, hogy kövérnek érzi-e magát. Csilla elárulta, hogy már sok kilótól megszabadult és szeretné tartani a formáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top