nlc.hu
Életmód

Hal a tortán: nem teljesítette Megyeri Csilla kérését Delhusa Gjon

Megyeri Csillát vérig sértette Delhusa Gjon a Hal a tortánban

Dalt kért, nem kapott. Erre nagyon berágott az influenszer.

A Hal a tortán csütörtöki adásában Delhusa Gjon látta vendégül Völgy Zsuzsit, Megyeri Csillát, Suzy-t és Bódi Csabit. A vacsora végén egy kis – énekléssel, zenéléssel egybekötött – bulira is sor került, ám az Ázsia Expressz sztárja nagyon berágott a vendéglátóra.

Megyeri Csilla

Szíven ütötte Megyeri Csillát Delhusa visszautasítása (Fotó: Sajtószoba)

Megyeri Csilla nem értette, miért nem hajlandó eljátszani Delhusa Gjon az egyik legikonikusabb számát neki. „Gjonni, még egy kis nikászipérimenot?” – kérte, mire a zenész: „Nem játszom”. Erre Megyeri Csilla: „Na, gyere már! Most fizessünk? Na, légy szíves!” – kérlelte Delhusát, de ő hajthatatlan volt. „Majd holnap. Mert elfáradtam” – indokolta. „Akkor így jártunk” – konstatálta lehangolva az influenszer, majd elárulta Völgyi Zsuzsinak, hogy erre mit fog lépni: „Lepontozom”.

„Nekem az esett rosszul, hogy a buli vége felé megkértem a Gjonnit, hogy a Nika Se Perimenót énekelje el a kedvemért, mert az köthető lesz az én napomhoz tematikusan, mert egy görög ebéd lesz és ez is egy ilyen görög szám, és azt mondta, hogy ő azt nem akarja elénekelni. És ez olyan rosszul esett, engem tényleg szíven ütött” – fakadt ki utólag a kamerák előtt Megyeri Csilla, aki a bulizás közben ételhordóba pakolta a Delhusa vacsorájáról megmaradt ételt.

Olvass még a Hal a tortánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top