nlc.hu
TV-sztárok

Válik Molnár Andi, kiderültek az okok

Molnár Andi a válásáról: „Sokat harcoltunk egymással, egymásért, de itt a vége”

Többször is mélyponton volt már a táncosnő házassága, párterapeutához is fordultak.

Molnár Andi legközelebbi barátain és a családtagjain kívül senkinek nem beszélt arról, milyen nehéz időszakon van túl. Az év elején ugyanis úgy döntöttek a férjével, hogy közel 5 év házasság után elválnak

Molnár Andi

Molnár Andiék már beadták a válási papírokat (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A 39 éves táncosnő arról korábban is nyilatkozott, hogy került már hullámvölgybe a kapcsolatuk, de mindig rendbe tudták hozni a dolgokat. Most viszont – ahogy a Dancing with the Stars zsűritagja fogalmaz – elmentek a falig, már nincs visszaút. „Sokat harcoltunk egymással, egymásért, de a sebek helyén egyre több maradt a heg, ami újra és újra felszakadt. (…) Eleinte olyan vonzó volt, hogy nagyon más emberek vagyunk. (…) De egy idő után ezek az ellentétek egyre jobban kiütköztek a hétköznapokban” – mesélt a válás okairól a BEST magazinnak.

Mint mondja, tiszta a lelkiismerete, tudja, hogy mindent megpróbáltak, hogy helyre hozzák a dolgokat, de egyszerűen be kellett látniuk, hogy boldogtalanok egymással. „Sokat küzdöttünk, de azt láttuk, éreztük, hogy nem ilyen egy felhőtlen kapcsolat. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást. (…) Eleinte maximálisan támogatott, a végén már azt éreztem, hogy nem a támaszom, nincs mellettem, amikor szükségem lenne rá” – vallotta be Molnár Andi, aki úgy érzi, okkal nem született babájuk. „Sokszor terveztük, beszéltünk róla, de valójában mindketten bizonytalanok voltunk benne, hogy itt-e a helye velünk. Márpedig egy baba jól tudja, hová kell leszületni” – tette hozzá.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Molnár Andiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top