nlc.hu
Sztárok

Fásy Zsüliett fogyásának pozitív hatásai

Fásy Zsüliett 43 kilót fogyott és elmúlt a derékfájása: „Végre felvehetek szűk ruhákat is!”

Nemcsak testileg, hanem lelkileg is sokkal felszabadultabb lett Fásy Zsüliett, amióta leadott 43 kilót. A fiatal lány azóta is tartja a diétáját és sokat tesz azért, hogy megtartsa új alakját.  

Pár éve elképzelni sem tudta, hogy édesanyja ruhásszekrényéből is válogathat ruhákat, ma pedig ez már teljesen természetes lett Fásy Zsüliettnek.

Fásy Zsüli végre szűk ruhákat is felvehet

Fásy Zsüli végre szűk ruhákat is felvehet (Fotó: Fásy Zsüliett)

„Ez a legjobb az egészben, amióta lefogytam, sokszor anyukám ruháiból válogathatok reggelente, neki rengeteg holmija van, és szívesen megosztja velem Most már egy a méretünk. Nagyon élvezem, hogy felvehetek szűk ruhákat, amiről korábban álmodni sem mertem. Jó érzés tükörbe nézni, egy teljesen új Zsüli néz vissza rám” – mesélte az nlc-nek.

Fásy Zsüli több ruhaméretet fogyott

Fásy Zsüli több ruhaméretet fogyott (Fotó: Fásy Zsüliett)

Fásy Ádám lánya tudatosan változtatott a szokásain, és bár nagyon élvezi, hogy szép, új ruhái vannak, sokkal jobban örül annak, hogy az egészsége is helyrejött.   

„Sok évig fájt a derekam, a lábam, a súlyfelesleg miatt, amióta lefogytam, ezek a tünetek teljesen elmúltak. Jelenleg ellipszis trénert használok, de amint kinyitnak az edzőtermek, szeretnék súlyzós edzésre járni. Fontos az egészségem megőrzése, ez is a szemem előtt lebegett, amikor elkezdtem az életmódváltásomat. Továbbra is tartom az étrendemet, rengeteg nyers zöldséget és gyümölcsöt eszem, kerülöm a kenyeret, az édességet. Minden azon múlik, hogy soha ne csábuljunk el, én pedig eldöntöttem, hogy szeretném megtartani ezt a súlyt, amit elértem. Nem szeretnék visszahízni, így figyelek az étkezésre és a mozgásra is.”

Zsüli rengeteg üzenetet kapott, amióta megváltozott a külseje. „Sokan jelezték a közösségi oldalamon, hogy erőt adtam nekik a fogyáshoz. Nekem ezek nagyon jól esnek. Most jól is érzem magam a bőrömben, már csak az a feladatom, hogy formáljam magam.”

Sztárok, akiknek motiváló a fogyása:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top