nlc.hu
Sztárok

Fásy Zsüliett fogyása

Fásy Zsüliett annyit fogyott, hogy egy számmal kisebb cipőt kell hordania

Fásy Zsüliett rengeteget fogyott, és továbbra is tartja a megszokott életmódot.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Fásy Zsüliett hónapokkal ezelőtt diétába kezdett, és nagyon szép eredményt ért el. A 22 éves lánynak végül sikerült leadnia 41 kilót, az átalakulás pedig nagyon látványos.

„Az egészségem megóvása miatt tértem át a szigorú diétára, de nem szabtam határidőt. Eddig tartott… A cukros üdítők és energiaitalok rabja voltam. Ma már inkább vizet iszom, halat, natúr húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket eszem, közben persze ügyelek, hogy minden vitamint megkapjon a szervezetem. Ünnepnapokon egy korty alkohol vagy egy kis édesség is belefér” – mondta korábban a fogyásról Zsüliett. 

Most azt is elárulta, hogy még a cipőméretéből is fogyott egy számot. „Volt, hogy nem is találtam már magamra ruhát, úgyhogy kész kínszenvedés volt a vásárlás, bár hozzáteszem, hogy akkor is jól éreztem magam a bőrömben, mivel nem éreztem, hogy mekkora terhet cipelek, viszont most már tudok különbséget tenni” – mesélte a Borsnak Fásy Ádám lánya, aki most már 38-as helyett 37-es lábbelit hord. 

Ez is érdekelhet: 

fásy zsüliett

Fásy Zsüliett (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top