nlc.hu
Sztárok

Fásy Zsüliett sportmelltartóban

Fásy Zsüliett sportmelltartóban is szuperül fest

Fásy Zsüliett 41 kilót adott le, azóta magabiztosabb, mint valaha, és szívesen mutatja meg magát, most például sportmelltartóban.
fásy zsüliett

Fásy Zsüliett óriási átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban. 41 kilót fogyott, amitől magabiztosabb lett, így sokkal szívesebben pózol fotókon, mondjuk testre feszülős ruhában. A 22 éves lány átalakulása látványos, látszik, mennyire jól érzi magát a testében. Vitathatatlan, hogy még sportmelltartóban is szuperül fest.

„Cukrot csak reggel fogyasztok a kávémba, és kerülöm az édességeket. Zöldséget és gyümölcsöt minden nap fogyasztok. Megválogatom az ételeket, és mértékkel eszem, egyébként nem vagyok egy válogatós fajta, mindent szeretek. Cukros üdítőket nem fogyasztok, csak vizet vagy cukormentes limonádét” – árulta el nekünk korábban néhány fogyókúrás trükkjét Fásy Ádám lánya. Úgy tűnik, a zöldségeket mostanában Zámbó Krisztiánék családi biokertjéből szerzi be.

Olvass még Fásy Zsüliettről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top