nlc.hu
Sztárok

Fády Zsüliett szűk ruhája

Szűk ruhában mutatta meg bájait Fásy Zsüliett

Fásy Zsüliett nem szégyenlős többé, szebbnél szebb ruhákban mutatja meg az alakját.

Fásy Zsüliett hosszú utat tett meg a fogyásig. A 22 éves lánynak végül sikerült leadnia 41 kilót, az átalakulás pedig nagyon látványos, és ezt most már szűk ruhában mutatja meg a követőinek. Fásy Ádám lánya sokáig küzdött a pluszkilókkal, és ezt általában bő ruhákkal takarta. Ez már a múlté, bátran posztol akár miniben vagy testhez feszülő ruhában is. 

„Amit leadtam, az visszakúszott rám, de senki se gondolja, hogy kétóránként lángost ettem csülökpörkölttel. Hízékony típus vagyok, amit orvosi és endokrinológiai vizsgálat is igazolt, és beláttam, nagyon oda kell figyelnem, különben nagy lehet a baj. Az egészségem megóvása miatt tértem át a szigorú diétára, de nem szabtam határidőt. Eddig tartott… A cukros üdítők és energiaitalok rabja voltam. Ma már inkább vizet iszom, halat, natúr húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket eszem, közben persze ügyelek, hogy minden vitamint megkapjon a szervezetem. Ünnepnapokon egy korty alkohol vagy egy kis édesség is belefér” – mondta korábban Fásy Zsüliett a fogyással kapcsolatban.

Nagy fogyások a sztárvilágban:

fásy zsüliett

Fásy Zsüliett (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top