Szűrd ki cikkek
Szponzorált tartalom

Jessica Simpson ezzel a trükkel fogyott 45 kilót

Jessica Simpson látványos átalakuláson ment keresztül egy év alatt, sikeres fogyástörténete kapcsán pedig valami fontosra figyelmeztetett: a változás nemcsak a testben, de a fejben is történik.
Jessica Simpson

A híresség nemrég Instagram-oldalán osztott meg egy képet, amin harcos jógapózban látható, a kép alá pedig ezt írta: „Hétkezdés harcos gondolkodással, hozzáillő napfelkeltével.” A fotó Los Angeles-ben, Hidden Hills-i otthonában készült.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés, Szept 28., 2020, időpont: 4:55 (PDT időzóna szerint)

 

Aki fellapozza az énekes, színész, divattervező, szerző és háromgyermekes édesanya Instagram-oldalát, láthatja, hogy kislánya, Birdie Mae születése óta micsoda változásokon ment keresztül – egészen pontosan hat hónap alatt 45 kilót adott le úgy, hogy közben nem veszítette el egészségét, életkedvét, nem öregedett bele a fogyókúrába, pedig a mérleg nyelve az elején 108 kilogrammot mutatott.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2019, időpont: 3:55 (PST időzóna szerint)

 

A kislány 2019 márciusi születése után személyi edzője, Harley Pasternak segítségét kérte, hogy visszanyerhesse eredeti testsúlyát. A híresség, bár nyolc év alatt három gyermeknek adott életet, nem tudhatta pontosan, hogy 40 évesen mennyi ereje lesz a fogyáshoz, az egy év kemény munka magáért beszél.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2019, időpont: 4:22 (PDT időzóna szerint)

 

„A különbség a mostani és a korábbi fogyásai között abban rejlett, hogy bár ezúttal is keményen edzett, az átalakulás elsősorban annak volt köszönhető, hogy mit csinált a szabadidejében” – nyilatkozta a People magazinnak Pasternak. Napi rutinját öt tényező határozta meg: minden nap edzett, reggelente jógázott, figyelte, naponta mennyi lépést tesz meg, egészségesen táplálkozott, mindennap minimum hét órát aludt, és a digitális teret is megtanulta hanyagolni, mintegy áramtalanította magát. A híresség egyik fotója alatt írt sorok pedig arra is rávilágítanak, hogy Jessica Simpson számára a fogyókúra nemcsak az edzőteremről és a helyes táplálkozásról szól, motivációként arra biztat mindenkit, hogy találja meg magában a belső fényt és erőt. 

 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2020, időpont: 9:46 (PDT időzóna szerint)

 

„Nagyon motivált és pozitív volt. Azt mondta, az elmúlt évtizedben a teste mintha nem az övé lett volna. Nem rossz értelemben, nagyon is pozitívan gondolta ezt, hiszen a teste életet adott három gyermeknek, ugyanakkor az most újra csak az övé, amit egy élvezhető módon szeretne tökéletesíteni.” Maga a színésznő azt nyilatkozta, hogy „Kimondottan támogatja a fogyókúrát az, hogy három gyerek után kell rohangálni egész nap. Ráadásul a legaktívabb férfihez mentem feleségül. Ha egy sportoló  a férjed, bírnod kell az iramot” – vallotta be a színésznő.

Amikor arról kérdezték, hogy miért vállalja fel tökéletlenségeit a nagyvilág előtt, csak ennyit válaszolt: „Nem vagyunk tökéletesek. Senki sem az. Nem szabad, hogy a közösségi média ezt elhitesse velünk, mert senki nem hibátlan. Mindannyiunknak megvan a maga keresztje.”

Forrás: People
Nyitókép: Getty Images

Olvass még a témában!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top