nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi fogyása

Durván lefogyott Fluor Tomi

Kőkeményen diétázott a rapper, immár az izomépítésre megy rá. Cél a "beach body".

Fluor Tomi az elmaradt koncertszezon ellenére az év nyertesének érzi magát. Július óta 13 kilótól szabadult meg kőkemény diétával, amire saját bevallása szerint nem lett volna ideje, ha nem áll le az egész világ – derült ki a Fókusz riportjából.

Fluor Tomi

Fluor Tomi most olyan izmosra akarja kigyúrni magát, mint zenésztársa, Diaz (Forrás: Fókusz – videó)

Pont egy dokumentumfilmben néztem vissza magamat, és mondom: ennyire rossz volt a világítás? (…) Aztán rájöttem, hogy ennyire nem kövérít a tévé. Ez egy pénteki napon volt, és szombaton már elkezdtem a diétámat” – árulta el az énekes, aki az elmúlt 10 évben kicsit sem figyelt az étkezésére. Mint mondja, azt ette, ami éppen a kezébe akadt, a karantén alatt pedig rákapott a gumicukorra és a chipsekre, így azon kapta magát, hogy 100 kiló fölé ment a súlya.

„Nem éreztem már jól magam. kalácsképem lett. (…) A térdem is már kezdett vizesedni” – vallotta be. A barátnőjével nemrég szakító rapper 190 cm magas, ehhez most 87 kiló, ami elég jó aránynak számít. A súlyával már nagyjából elégedett, de mivel szigorú diétával adta le a felesleges kilókat, most az izomépítés a cél.

Fluor Tomi a nagy fogyás előtt:

Ők is sokat leadtak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top