Sztárok

Még mindig nem lehet napirendre térni Adele fogyása felett: megszólalt az edzője

Az edző már csak tudja, hogy is volt Adele nagy fogyása.

Adele korábbi személyi edzője is megszólalt a Nagy Fogyásról, amin hetek óta nem tudnak napirendre térni az énekesnő rajongói. Pár napja újra lendületet vett a történet, miután Adele új posztot tett föl az Instagramjára, amelyen minden korábbinál vékonyabb.

Adele

Adele (Fotó: Gettyimages)

Na de mit mond minderre Pete Geracimo személyi edző? Az edző Instagram-bejegyzésében azzal kezdi, szomorú, hogy egyesek elítélően nyilatkoznak Adele-ról, mert lefogyott, és egészségtelennek nevezik a fogyását. Ő olyannak ismerte meg az énekesnőt, akit csak a művészi munkája érdekel, és a súlyát vagy a testalkatát mindig is másodlagosnak érezte a dalaihoz képest.

A 25 című album megjelenése után viszont nagyon hosszú, 13 hónapos turnéra kellett felkészülnie az énekesnőnek, ehhez viszont muszáj volt formába lendülnie. Geracimo szerint annyi történt, hogy Adele rákapott az edzés és az egészséges életmód ízére, és már ebbe is annyi munkát és energiát tesz, mint az éneklésbe. 

Még több hír Adele-ról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top