Sztárok

Adele először posztolt, mióta lefogyott – több százezer kommentelő dicséri az alakját

Adele nagyon vékony lett, rengeteg dicsérik.

Adele az elmúlt hónapokban ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt, a válása óta visszavonultan él. Új dala sem jelent meg, bár most már pedzegetik, hogy a zenei életbe is visszatér. Az énekesnő megköszönte a közösségi oldalán a születésnapi üzeneteket – szemmel láthatólag rengeteget fogyott, ami a brit lapok szerint nagyban köszönhető a Reformer Pilates edzéseknek, melyekre egyik barátnőjével, Robbie Williams nejével, Ayda Fielddel közösen jár.

,,Köszönöm a születésnapi köszöntéseket! Remélem mindenki jól és biztonságban van ezekben az őrült időkben. Szeretném megköszönni azoknak, akik biztonságban tartanak minket, miközben a saját életüket kockáztatják! Angyalok vagytok! Köszi 2020, most már szia” – írja az Instagramon Adele, aki nagyon durván vékony már ezen a képen, ezt pedig a rengeteg kommentelő mellett sok híresség is megjegyezte.

Többek között Chrissy Teigen és Oprah is gratulált, utóbbi felhozta, hogy nagyon szeretnénk egy új lemezt tőle – mi is így gondoljuk! 

Olvass még Adele-ről az nlc.-n:

Adele

Adele (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top