Sztárok

Adele annyira lefogyott, hogy a rajongói kiakadtak

Egyesek szerint Adele túl vékony lett.

A Karib-tengernél töltötte az ünnepeket Adele, a festői tengerpartról közzétett fotói alapján pedig látványos fogyáson van túl. A Mirror értesülései szerint táplálkozási szakértője és személyi edzője segítségével 19 kilót fogyott az elmúlt egy évben. A nagy fogyás első számú felelősei azonban a találgatások szerint nem a szakemberek, hanem Simon Konecki, Adele volt férje, akitől az énekesnő 2019-ben vált el.

A Twitteren felbukkanó fotókat a rajongók nem fogadták egyöntetű lelkesedéssel. Voltak, akik szerint Adele egyenesen betegnek tűnik, mások viszont védelmükbe vették őt. „Twitter 2011-2016: Adele-nek fogynia kellene. Túl kövér, ez egészségtelen, aggódom érte. Twitter 2020: Adele-nek híznia kellene. Túl vékony, ez egészségtelen, aggódom érte” – ironizált valaki.

Adele, getty images

A rajongók azt is találgatják, vajon idén kiad-e új számokat az énekesnő, miután legutóbbi albuma, a 25 már öt éve jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top