Sztárok

Adele rövid hajjal óriási sikert aratott, a tüsi frizurás énekesnő fotója bejárta már a világot

Mindig is dívaként emlegették a brit énekesnőt, ezen a fotón viszont egy sokkal vagányabb Adele látható. Neked hogy tetszik?

Adele fogyása az elmúlt időszakban sok témát adott, bár régen láthattuk hivatalos eseményen, az Anguilla szigetén készült januári képeken alig lehetett felismerni, Nem, nem a képek minősége miatt, hanem mert annyira megváltozott a közel 20 kilós fogyástól a sztár arca. 

Adele nagyon lefogyott

Január végén készültek ezek a képek, Adele tengerparti fotóin jól látszik, mennyire lefogyott az énekesnő (Fotó: JOE BROWN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia)

Sokaknak nem nyerte el a tetszését Adele új külseje, betegesnek találták, hogy kevesebb mint egy év alatt ennyire lesoványodott a sztár. Mások éppen megvédték, mondván, amikor kerekded volt az énekesnő, akkor éppen ugyanezeket mondták rá a túlsúlya miatt, hogy beteges és akkor is kritizálták a megjelenését. 

A mostani fotó azonban osztatlan sikert aratott. Hey Reilly korábban már sok más hírességnek “készített” új frizurát, most pedig megmutatjuk a legújabb alkotását, ami több, mint 13 ezer lájkot kapott. 

Íme Adele rövid hajjal: 

Neked hogy tetszik jobban az énekesnő: rövid vagy hosszú hajjal? 

Adele rövid hajjal - Adele hosszú hajjal

Adele rövid hajjal – Adele hosszú hajjal (Fotók: Instagram, Gettyimages)

Sztárok, akik tényleg rövid hajra váltottak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top