nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi akkor és most

Szabó Zsófi kirobbanó formában van – emlékszel, milyen volt 12 évvel ezelőtt?

Szabó Zsófi élete formáját hozza manapság a saját bevallása szerint is, úgyhogy megnéztük, milyen volt bő egy évtizede a színésznő.

Szabó Zsófi mindig a csinos színésznők közé tartozott, most talán csak annyi változott, hogy a tavaly májusban történt életmódváltás következményeként vékonyabb és izmosabb lett, mint valaha.

Karrier és válás

Szabó Zsófit már 2009 óta láthatjuk a képernyőn, akkor csatlakozott a TV2 Jóban Rosszban sorozatához, ahol öt évig Betty Tanakis szerepében nézhettük esténként a játékát. 2014-ben aztán vett egy fordulatot a karrierje, amikor átszerződött az RTL klubhoz, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen!, majd az X-Faktor és az After X műsorokban láthattuk. Azóta pedig szinte folyamatosan a képernyőn van, rengeteg szórakoztató műsorban láthattuk az utóbbi szűk évtizedben. 2010-ben még énekesnőként is bemutatkozott, akkor adta ki az első dalát Deja Vu címmel.

Mostanában azonban nem annyira a műsoraival, hanem inkább a magánéletével és a fogyásával került Szabó Zsófi a címlapokra. A kettő között nincs igazán összefüggés, legalábbis az RTL Fókusz című műsorában a műsorvezető azt nyilatkozta, hogy nem a válás miatt, hanem a futásnak köszönheti azt, hogy három évvel a szülés után jobb formában van, mint valaha: „Én nagyon rá tudok függni dolgokra. Vagy nagyon csinálok valamit, vagy nagyon nem. Én így vagyok a diétázással, a sportolással, a bulikkal, a barátokkal, a szerelemmel. (…) Nekem a futás most egy olyan fokú szabadságot ad, amit másban nem találok meg. (…)

Kicsit figyelmeztetnem kell rá magam néha, hogy ne nézzem az órát, ne akarjak magammal versenyezni újra és újra.

Utoljára 18 évesen voltam ilyen formában. (…) Sokan írják, hogy »már nem eszem!«, »hova fogyózol?«. Hát, nem fogyózom, futok. Nagyon érdekli az embereket, hogy tudok ilyen tempót futni, hogy tudok így kinézni.”

Szabó Zsófi 12 évvel ezelőtt

Szabó Zsófi 2009-ben és most (Kép: Smagpictures.com / TV2 – RTL Fókusz)

A válásáról egyébként nem szívesen oszt meg részleteket és rettenetesen rosszul érinti a sok rosszmájú komment és üzenet, amit az emberektől kap azóta, hogy kiderült, szakítottak férjével. Erről Istenes Bence műsorában, az IstenEstben mesélt: „Úgy jövök ki ebből a válásból, mintha boszorkány lennék. Mintha a megtestesült gonosz lennék. Nyilván nem azt akarom, hogy szentté avassanak, vagy hogy mindenki szeressen, de ne gyűlöljenek ennyien a semmiért!”

„Apukám egy hibát követett el velem kapcsolatban”

Szabó Zsófi édesapját, Szabó Gyula színművészt legendaként tiszteljük és szeretjük a mai napig, ezért is örültünk nagyon, amikor a lánya Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában mesélt a gyerekkoráról és bepillantást engedett abba is, milyen volt a Nemzet Színésze mellett felnőni.

„Futottam valamelyik nap egy hosszabbat, és olyankor mindig jár az agyam… Apukám egy hibát követett el velem kapcsolatban. Egyszer megütött, mert hallotta, hogy feleseltem a nagymamámmal, ezután egy nagy taslival találkoztunk a sarkon, a folyosón. Én pedig kislányként elvetettem magam és letört a fogam. Most ne gondoljatok arra, hogy agyonvert az apukám…

Ő annyira megijedt, hogy megfogadta, többé nem fog megverni, megpofozni, bántani. Én még rá is játszottam, hogy ne bántson.

Szerintem nem kellett volna, hogy megígérje. Nem a pofon volt a nagy hibája, hanem az, hogy megígérte, hogy többet nem bánt. Onnantól kezdve, hogy egyszer volt ez a baleset, én őt hülyére vettem egy csomószor, kijátszottam, visszaéltem azzal, hogy úgy sincs következménye. (…) Én apukámnak a királylány voltam. Bárhol vendégeskedett, mindig rólam beszélt. Istenített, amit tudtam, és visszaéltem vele” – mesélte Szabó Zsófi, aki szörnyen megviselt az apja halála, saját elmondása szerint hónapokra kifordult magából tőle.

Nézd meg Szabó Zsófi régi képeit:

Ilyen volt Szabó Zsófi kislányként
Megnézem
Összes kép (9)

 

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top