nlc.hu
Sztárok

Peller Anna 30 kilós fogyása

Peller Anna több mint 30 kilót fogyott, bomba formában van

Peller Annát nagy fogyása után gyakorlatilag kicserélték. A színész-műsorvezetőn nem fog az idő, sőt, inkább fiatalodott az elmúlt években.

Peller Anna érettségi után két évig a Gór Nagy Mária Színitanodájába járt, majd felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakára, Kerényi Imre osztályába. 2005-ben szerzett diplomát, színésznőként, szinkronszínészként is sorra találták meg a szerepek.

Peller Anna akkor és most

Peller Anna extradögös – Bal oldali fotó: A színésznő-műsorvezető 2011-ben (Fotó: Sajtószoba) Jobb oldali fotó: Peller Anna a Reggeliben (Fotó: Peller Anna/Instagram)

Kiegyensúlyozott magánélet

Peller Anna 2009-ben házasodott össze Lukács Mikivel, egy kislányuk született, Annabella.

A páros kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, amit be is bizonyítottak az RTL Klub Nyerő páros című műsorában. A 2017-es évad nyertesei is ők lettek, majd ezt követően sokáig a csatorna reggeli műsorát is együtt vezették.

Peller Anna akkor és most

Peller Anna férjével, Lukács Mikivel 2008-ban (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Nem volt felhőtlen testvére öröme, amikor műsorvezető lett Anna

Peller Anna és Mariann nagyon jó testvérek, mindenben segítik egymást, de még náluk is előfordul, hogy rivalizálnak a másikkal. Az Életünk története című műsorban mesélték el Friderikusz Sándornak, hogy amikor Anna műsorvezetői babérokra tört, az nem tetszett a húgának, és még megjegyzést is tett emiatt.

„Amikor kiderült, hogy az Anna a Reggelit fogja vezetni, ahonnan engem hét évvel azelőtt elbocsátottak, az nekem egy gyomros volt” – mondta Peller Mariann, de végül sikerült megbeszélniük a dolgot, sőt, azóta már előfordul, hogy együtt vezetik a műsort.

Örök harc a kilókkal

 Anna sosem tagadta, hogy kamaszkora óta ádáz küzdelmet folytat a plusz kilókkal, de tavaly sikerült neki az áttörés, óriási változáson ment keresztül.

„Túlsúlyos színésznőként csak a komika szerepek találtak meg, beskatulyázva éreztem magam, nem akartam csak a vicces dömpert játszani, ez adott nagy erőt a diétához… Az igazság az, hogy inkább csak törekszem a vegánságra, tejtermékeket fogyasztok, és olykor halat is. Naponta négyszer, ötször eszem, én készítem az ételeket, természetesen a családnak főzök húst is. Amúgy a személyiségem része a husi, olyan cicis, faros vagyok. Elfogadtam, ugyanakkor hiú ember lévén mégsem mindegy, hány kilót mutat a mérleg” – mondta korábban a Bestnek a színésznő, aki több, mint 30 kilótól szabadult meg.

Egy szónak is száz a vége, Peller Anna remek formában van, akár 10 évet is letagadhatna az idén 41. születésnapját ünneplő műsorvezető:

Peller Anna nagy fogyása

Peller Anna testvérével, Mariann-nal az Életünk története című műsorban. (Fotó: Sajtóklub)

Sztárok, akik változtattak az életmódjukon: 

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top