nlc.hu
TV-sztárok

Peller Mariann és Anna rivalizálása

Peller Mariann arra vágyott, hogy a nővére visszautasítsa a Reggeli felkérését

Most már olyan is van, hogy Peller Anna és Mariann együtt vezetik a műsort.

Peller Anna és Mariann nagyon jó testvérek, mindenben segítik egymást, ám még náluk is előfordul, hogy rivalizálnak a másikkal. Az Életünk története című műsorban mesélték el Friderikusz Sándornak, hogy amikor Anna műsorvezetői babérokra tört, az nem tetszett a húgának, és még megjegyzést is tett emiatt. Mariann arra vágyott, hogy a testvére elutasítsa a Reggeli ajánlatát, ám ezt nem mondta ki kerek perec. 

„Amikor kiderült, hogy az Anna a Reggelit fogja vezetni, ahonnan engem hét évvel azelőtt elbocsátottak, az nekem egy gyomros volt” – kezdte Peller Mariann, aki eleinte nem akart szemrehányást tenni a nővérének, de később kibuktak belőle az érzelmek. 

„Őszintén azt éreztem, hogy a testvérem a műsorvezető, neki kellene ezt csinálnia, de mégis vágytam rá. Vagy az egó miatt, vagy azért, mert tényleg érdekelnek az emberek” – mondta Peller Anna, aki testvére szerint imád szerepelni és mindig is arra vágyott, hogy felismerjék

Kiderült, Mariann arra vágyott, hogy Anna elutasítsa a Reggeli ajánlatát, ám nem akarta mondani, nem akarta kettétörni nővére álmait. Azt is elárulták, hogy Mariann gyakran látja el tanácsokkal a testvérét, de próbálja finoman megfogalmazni, ha valamin változtatni kellene.

peller anna és mariann

Peller Mariann és Anna (Fotó: RTL Klub)

Testvérek a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top