Sztárok

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla a családi viszályról mesélt

Most először derül ki, hogyan látja Vajna Tímea családja az Andy Vajna halála óta eltelt időszakot.

Január 20-án nagyot változott a Palácsik család élete: a nagyobbik lány férjének halála mindent megváltoztatott. Sok mindent hallani és olvasni azóta, de hogy igazából mi történt Vajna Timivel és a környezetében élőkkel, az nem derült ki. Egészen mostanáig. Az özvegy húga, Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás hosszas gondolkozás után vállalták a beszélgetést a BEST magazin munkatársával, amivel állítólag mázsás tehertől sikerült megszabadulniuk.

„Fantasztikusan jó kapcsolatunk volt Andyvel, ami akkor sem romlott meg, amikor Timi a zöldkártya miatt Amerikába költözött. Miután Andy elment, már nem volt Timivel sem olyan szoros a viszonyunk, mint azelőtt. Kevesebbet találkoztunk, ritkultak a beszélgetéseink, mintha őt is elveszítettük volna, a fájdalom miatt teljesen magába fordult, senki társaságát nem kereste. A tragédia után, amikor csak lehetett, mellette voltunk, mindennap átmentünk hozzá, olykor hajnali négyig vigasztaltuk, mert nem akartuk egyedül hagyni, de aztán szépen lassan azt vettük észre, hogy elhidegült tőlünk. Volt, hogy azt gondoltam, ez a »barátai« miatt van, mert rátelepedtek és ellenségnek állítottak be minket” – vágott bele a mondandójába Lilla. 

Palacsik Lilla és férje, Visváder Tamás egy korábbi interjú közben a budapesti Mr.Funk fánkozóban (Fotó: nlc) 

Sokszor nem tudták eldönteni, hogyan viselkedjenek Tímeával, aki támadásnak vette a segítségüket, ráadásul aggasztó dolgokat tudtak meg a személyzettől is, amiről Lilla és Tamás részletesen meséltek a Bestnek.

Bárhogyan is, Lilla szeretné, ha a testvére érezné a szeretetét. Vajna Tímea sógora, Tamás egészen más, jóval hétköznapibb oldalról közelíti meg a sógornőjével való viszonyát, szerinte leginkább az üzleti ügyek miatt változott meg, és ráadásul Andy halála óta sokan Timi ellen fordultak. Tamás elárulta, hogyan állnak most a cégek, a hagyaték és hogy mikor juthat hozzá Vajna Tímea a pénzéhez.

Timi azt mondja, van félretett pénze, ami arra elég, hogy megéljen belőle. Korábban szóltunk neki, hogy ne szórja luxusholmikra, szerintem sokszor azt gondolta, hogy mi ezt irigységből mondjuk…”

Kiderült, hogy Vajna Tímea jövőre már alig lesz Magyarországon, ezért az is kérdés, tovább béreli-e a villát, amelyben jelenleg lakik. Jelenleg pedig semmit nem tud pénzzé tenni már, hiába próbálkozott. Visváder a miértet is elárulta a magazinnak. Vajna Tímea szerelmi életéről is szó esett, és kiderült, hogy Timi már nagyon szeretne anya lenni.

„Hogy lesz-e férje vagy gyereke, azt  nem tudom, szerintem ezt még ő maga sem tudja. Nem bántásból mondom, de olyan szeszélyes, mint az időjárás. (…) Van, amikor bármit elmond, de aztán hirtelen bezárkózik, ezért nehéz kiigazodni rajta. Az elmúlt öt évben sokat változott. Amikor megismertem, tele volt életkedvvel, mindig vidám volt, de az évek alatt megfakult, eltűnt az életereje. Andy sokszor észrevette, hogy búskomor, kérdezgette is tőle, mitől lenne boldog, és meg is tett mindent annak érdekében, hogy annak lássa. Timi évről évre letörtebb és depressziósabb lett, de nem tudtuk az okát, csak találgattunk, arra gondoltunk, talán feszélyezi, hogy negyvenhez közel nincs még gyereke.”

A több oldalas vallomásban Vajna Tímea testvére és sógora őszintén mesélt a családi titkokról:

A Best magazinnak mesélt Palácsik Lilla arról, milyen a nővérével, Vajna Tímeával a viszonya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top