Sztárok

Vajna Timi lombikprogramra készült férje halála előtt

Sokkal közelebb álltak a gyerekvállaláshoz Vajnáék, mint korábban sejteni lehetett.

Újabb részletek láttak napvilágot Vajna Timi ma esti, exkluzív interjújából. Andy Vajna özvegye először nyilatkozott hosszabban férje halála óta, a TV2 pedig folyamatosan csepegteti az információkat az interjú legérdekesebb részleteiről.

Mint korábban beszámoltunk róla, Vajna Timi többkörös hormonkezelésen esett át tavaly nyáron, mely a lombikbébiprogram első lépése: így készítik fel az anyuka szervezetét a fogantatásra. Timi instagramos sztorikban számolt be a kezelésekről, és a Story magazinnak azt mondta, 2019-ben szeretne szülni.

Andy Vajna és Vajna Tímea

Ez a kérdés a ma esti interjúban is előkerül, ahol Timi megerősíti korábbi szavait. „Annyira komoly volt, hogy februárban beültetik a gyereket” – árulta el az egykori modell.

Timi szerint miatta vártak eddig a babaprojekttel, Andy már korábban szeretett volna kisbabát, de hagyta feleségét kibontakozni.

A Blikk szerint azonban elméleti esély még van arra, hogy a házaspárnak közös gyereke szülessen: ha „rendelkezésre áll Andy Vajna lefagyasztott mintája” és egy közös nyilatkozat, amit a házaspár tett, akkor Vajna Timi a lombikbébiprogramot egyedül is befejezheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top