Sztárok

Meglepő, ahogyan Vajna Tímea adományára reagáltak az emberek

Amikor Vajna Tímea néhány órája bejelentette, mennyit adományozott Zente baba kezelésére, kíváncsian vártam, hogyan reagálnak az emberek. Bevallom, nem erre számítottam.

Nem először érte már az a vád Vajna Tímeát, hogy néha hasznosabb dolgokra is költhetné a (férje) pénzét, mint ruhákra és táskákra. Ritkán ugyan, de amikor ebbe a témába belement, kiderült, hogy még Andy Vajnával együtt sok helyre adományoztak, többnyire kórházaknak, betegeknek, de támogattak más szervezeteket is, viszont nem érezte úgy, hogy ezzel kellene házalnia. Ki tudja, most miért érezte szükségét, hogy kiírja, ő is utalt Zente baba gyógyulására pénzt.

„Mivel az egyik macskámat műtötték, nem volt időm kommenteket olvasni. Én is szerettem volna segíteni Zentének, így pár személyes tárgyamat eladtam és átutaltam neki 1 millió forintot a magánszámlámról. Sajnos nem én voltam a 100 millió forintos jótevő, de még nem volt hagyatéki tárgyalás sem, és nem lett volna annyi pénzem. Jelen pillanatban csak adósságaim vannak” – írta Vajna Tímea, de itt elolvashatod az InstaStoryjában közzétett mondandóját teljes egészében. 

Bevallom, azt gondoltam, hogy ezek után rázúdul a népharag, ahogy azt már megszoktuk, hogy keveset utalt, hogy miért mondja, és így tovább. Meglepő módon nem ez történt. Néhányan ugyan megjegyezték, hogy adakozni csendben kell, de ezzel együtt is gratuláltak Vajna Timinek, amiért nagylelkű volt és s saját érdekei elé helyezte a beteg gyerek gyógyulását. Összességében ennyi pozitív üzenetet már régen láttam vele kapcsolatban, mint amilyeneket az erről megjelent cikkek alatt olvasni. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top