Sztárok

Vajna Tímea állítólag jótékonykodik

Vajna Tímeának hirtelen fontos lett, hogy különböző jótékonysági akcióiról beszámoljon.

Meglehetősen érdekes időzítéssel, mindössz egy nappal azt követően jelent meg egy cikk a Blikkben az egykori filmügyi kormánybiztos feleségének jótékony akcióiról, hogy kiderült: Vajna Tímea havi négymilliós fizetésért dolgozik néhai férje egyik cégében.

Tímea állítólag „Amerikában és Magyarországon is igyekszik segíteni”, és különböző szervezeteknek több doboznyi adományt juttatott el. A tengeren túlon a Los Angeles-i magyar katolikus hitközséget, míg itthon a Hospice Alapítványt támogatta. Ez utóbbinak Andy Vajna is adakozott, az intézmény egyik szobája a mai napig viseli a nevét. Tímea állítólag így tiszteleg Vajna emléke előtt.

„Segít, ha tud. Sokan nem ismerik ezt az oldalát, de akik közel állnak hozzá, tudják, hogy ilyen. Nem szokott erről beszélni, mert ezt is csak kiforgatnák, de fontos számára a jótékonyság, az, hogy segítsen” – mesélte a lapnak egy elég jól értesült, de természetesen névtelen informátor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top