nlc.hu
Sztárok

Kozso mesélt az életmódváltásáról

Kozso életmódot váltott, és nem csak a szerelme miatt

Ha csak egy képet látunk róla, akkor talán fel sem ismertük volna Kozsót, aki napszemüvegben és kapucnis kardigánban mesélt magáról a Reggeli stúdiójában.

Alaposan beöltözött a reggeli beszélgetéshez Kozso, akit alig ismertünk meg. Félreértés ne essék, nem várjuk el, hogy úgy nézzen ki, mint évekkel ezelőtt, amikor híres lett: 

Kozso régen

Kozso és a híres hajtincse – így ismerte meg az ország a zenészt (Fotó: smagpictures)

Viszont ma a Reggeli stúdiójában ülő napszemüveges, a bő, kapucnis kardigánt és baseball sapkáját viselő férfiról elsőre biztosan nem mondtuk volna meg, hogy ő Kozso. Legalábbis, ameddig, míg meg nem szólalt.

Kozso a szerelemről és az életmódváltásról

Kozso a szerelméről is mesélt

„Komoly szerelmi állapotomban vagyok” – mondta az elején, és később azt is elárulta, hogy éppen a párja kedvéért vette rá magát a zenész az életmódváltásra, majd hozzátette, hogy amúgy erre a szerelme sosem kérte.

https://nlc.hu/sztarok/20170719/kozso-porog-pattog-ugral-magyaraz-mokka/

„Irdatlan mennyiségű koncertünk lesz május végétől, azt akarom, hogy addigra jól nézzek ki. (…) Szeretném megmutatni az embereknek, hogy végre az az oldalam van, ami nem csak a művészeti fíling, hanem a kőkemény…” – majd ezzel a lendülettel a bicepszére mutatott Kozso, akinek a mondandóját Lakatos Márk fordította le: az 55 éves zenész most a második reneszánszát éli és szeretné magát formába hozni. 

„Nagyon keményen életmódot váltok. Nem csak a futás, a boksz, a bicikli, amit csak lehet, azt kipróbálom.”

Kozso a stúdióban tartott egy kis bemutatót is, hogyan szokott gyaloglás közben táncolni, amiért megnézik az emberek. 

Később arról is mesélt, hogy négy év után időszerűnek tartja bemutatni a párját, aki valódi művészember és színészként is dolgozik:

Sztárok és az életmódváltás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top