nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea a házasságáról

Várkonyi Andrea a férjéről: „Igazán egymásra találtunk, nagyon szerelmesek vagyunk”

Őszintén vallott a házasságáról az exműsorvezető, üzletasszony.

Várkonyi Andrea soha nem hallott titkokat árult el a magánéletéről. A 49 éves egykori tévés, üzletasszony exkluzív interjút adott a Story magazinnak, amelyben a házasságáról és a milliárdos férjéről, Mészáros Lőrincről beszélt. 

Várkonyi Andrea,

Várkonyi Andrea szerint mesebeli a házassága Mészáros Lőrinccel – Forrás: Story magazin – címlap

Mint kiderült, az elmúlt években nem azért nyilatkozott szűkszavúan a magánéletéről, mert a párja kérte erre. „Ő ebbe nem szólt bele, inkább én fáradtam el abban, hogy ha mondtam valamit, azt bizonyos sajtóorgánumok a kontextusból kiragadva teljesen elferdítve vitték tovább” – indokolta Várkonyi Andrea, aki szuperlatívuszokban mesélt az ország leggazdagabb emberével való párkapcsolatáról. „Egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa. Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt” – árulta el.

Elmondása szerint tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe került a házasságával, de – mint hangsúlyozta – korábban sem élt rosszul; akkor is megteremtett egy jó életszínvonalat, amikor különment a lánya édesapjával. „Míg a lányommal éltem, bebizonyítottam, hogy elég jól megállok a lábamon. Szóval nem pénzre vágytam, hanem egy igazán jó kapcsolatra” – jelentette ki Várkonyi Andrea.

Az interjúból többek között az is kiderül, hogy végtelenül romantikus a férje: „Elképesztő érzéke van a romantikához. (…) Pont ma van a házasságkötésünk 28. hónapfordulója, kora reggel elutazott, de mire fölkeltem, már várt az SMS, a nappaliban pedig ott volt 28 szál vörös rózsa. Mindig annyi, ahány hónaposak vagyunk. Figyelünk arra, hogy mindig legyen elég időnk kettesben lenni.”

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án – Fotó:  MTI/Balogh Zoltán

Várkonyi Andrea azt is elárulta, hogy az emberek teljesen félreismerik a férjét: „Az a Mészáros Lőrinc, akit hosszú évek fáradságos munkájával a sajtó és a különböző rosszakarók az emberek elé tártak, az a Mészáros Lőrinc a valóságban nem létezik. Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók.” Párja fogyását és stílusváltását pedig a következőkkel magyarázza: „Nem esett át gyomorszűkítő műtéten, nincs gyomorgyűrűje, és nem is beteg. (…) Heti háromszor edz, (…) önszántából kezdett el fogyókúrázni nem sokkal azelőtt, hogy egymásba szerettünk. (…) Az öltözködési stílusa is azért változott meg, mert lefogyott. (…) Saját magának vásárol.”

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top