nlc.hu
Sztárok

Együtt látták Taylor Swift-et és Travis Kalce-t

Új románc? Először kapták lencsevégre Taylor Swiftet az NFL-sztárral

Még szeptember elején ütötték fel a fejüket a különböző találgatások arra vonatkozóan, hogy a Grammy-díjas Taylor Swift és az NFL sztár Travis Kalce titokban randiznak. Azóta most először kapták őket lencsevégre.

Áprilisban robbant a hír, miszerint a popzene királynője, azaz Taylor Swift hat év után után szakított párjával, Joe Alwynnal. Szakításukról hetekig csak találgatások születtek, aminek alapjául az szolgált, hogy a férfit hetekig nem látták az énekesnő koncertjein. Nem sokkal később beigazolódtak a rajongók sejtései, azonban pár hónappal a szakítás után úgy tűnik, hogy újabb románcáról szólnak a híresztelések. 

A hónap elején kezdődtek a találgatások arra vonatkozóan, hogy vajon Travis Kelce amerikai futballjátékos lehet-e a szerencsés kiválasztott, miután egy forrás a Messengernek elárulta, hogy a páros titokban találkozgat.

A spekulációk óta azonban vasárnap este látták először együtt az énekesnőt a Kansas City Chief játékosával, miközben távoztak az Arrowhead Stadionból.

A pár ugyan nem fogta meg egymás kezét, azonban láthatóan nagyon szorosan sétáltak egymás mellett, amit természetesen lencsevégre is kaptak – írja a People.

A Grammy-díjas Taylor Swiftet még az említett felvétel előtt is lefotózták, amint éppen a Chief csapat színeibe öltözve, illetve ikonikus vörös rúzsát viselve a sportoló csapatának szurkol. Plusz csavar, hogy a pályán zajló eseményeket Travis Kelce privát lakosztályából nézte végig az NFL-sztár édesanyjával, Donna Kelce-vel. Az énekesnő megjelenése néhány nappal azután történt, hogy Travis elhívta volna a meccsre. 

Taylor Swift a mérkőzés első félidejében

Taylor Swift a mérkőzés első félidejében (Fotó: Jason Hanna/Getty Images)

Taylor most a munkára koncentrál és a barátnőivel lóg. Travis meghívta őt a meccsre, és természetesen igent mondott

– mesélte a lapnak az egyik forrás. Továbbá hozzátette, miszerint pusztán úgy érezte, hogy ez egy tökéletes módja volt annak, hogy eltöltse a vasárnap délutánt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top